Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Příznivci hnutí ANO jsou opravdu velmi... "nedovtipní". A děkuji panu Martinovi Sedláčkovi za to, že v níže odkazovaném diskusním vlákně nedovtipnost zarytých příznivců hnutí ANO ukázal v celé své "kráse". Čili zde si můžete tu jejich "nedovtipnost" náležitě "vychutnat":

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180904_677596_blogidnes&vlakno=92089175

0 0
možnosti
Foto

R87o65m90a28n 68K58o51z24e49l

10. 9. 2018 20:02

O hrozbě konce demokracie slyším už 20 let, poprvé se o tom mluvilo v roce 1998, když to vYpadalo na vítězství levice, že bude znovu něco jako únor 1948...a nic.

2 0
možnosti
Foto

Babiš je úplně neschopný, proto musí lhát, respektive vždy říci, co podle něj lidé zrovna chtějí slyšet. Ale dá se snadno rozčílit, tím vypadne z role a pak z něj padají věci, jen jeho imagemakeři si musí v tu chvíli rvát vlasy z hlavy. ;-D

Jen je zarážející, jak se dokola opakuje stejná situace, opakovaně prokazatelně lže, ale jeho příznivci to vždy přejdou jako kdyby o nic nešlo. Nebo to obhajují tím, že jiní kradou víc, jiní lžou víc a tak jejich guru je vlastně úplně bezchybný. 8-o

6 2
možnosti
ZH

Já nevím o nikom z vrcholné politiky, kdo by lhal víc než Babiš. A protože máme pořekadlo, že kdo lže, ten i krade, v případě Babiše můžeme mít jistotu, že krade taky. Proč by jinak tak neskutečně lhal?

4 2
možnosti

Neomylní ředitelé zeměkoule se tady vyrojili jako vosy.Jenom ta jejich pravda je ta pravá.Jako kdyby tady 30 let nežili,všichni zapoměli na ty loupežníky,co tu republiku rozkrádali pod rouškou demokracie.

5 4
možnosti
AS

A co tím chcete říct? Že tedy Babiš lže a krade jako ti předchozí, nebo je v tom lepší než oni?;-)

2 0
možnosti
MS

;-D;-D;-D Je s vámi sranda. A co projev Míry Pelty, kovaného straníka ODS, ten jste si někdy pustil? Ale štěkejte, za měsíc zase dostanete u voleb naloženo - to zase bude brekotu...;-D;-D;-D

4 2
možnosti
Foto

Docela mě baví pozorovat záchvaty bezmoci, zlosti a závisti těch, kteří Babiše nesnášejí.

9 16
možnosti
ZH

ANO. Při střetu s hloupostí se opravdu člověk stává bezmocným. :-/

15 3
možnosti
Foto

Bohužel na Pavlovův reflex funguje v naší republice více lidí než by byl skeptik ochoten přiznat.

Včetně těch co se proti babišovi vymezují.

Že ta rétorika je "šmejdství" o tom se snad ani nedá diskutovat

2 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore! Popsal jste to velmi pěkně, ale......navrhněte, prosím, koho byste si v čele vády přestavoval Vy. Nadávat dovede každý, ale je třeba nabídnout řešení! Víte, proč po Babišovi tak jedou? Klondajk od "sameťáku" skončil, proto ta nenávist.Pokud pan Kindl zmiňuje dotace, což je pravidelně kopírováno do všech jeho příspěvků, ukažte mi ve vládě poslance, který se tak vypracoval, že zaměstnává 35 000 lidí. Pokud někdo poukazuje na to, že podniky získal nezákonně máme policii a soudy, které by to měly řešit. Předsedou vlády je jen krátkou dobu.

Jistě víte, že dost poslanců v politice záhadně zbohatlo, aniž by vytvořili nějakou hmatatelnou hodnotu, kromě práci ústy. Takže....koho byste navrhl......Kalouska, Fialu, Gazdíka, Bělobrádka? Byli by lepší? Já si myslím, že Babiš je člověk na svém místě, jen čekám, co se ještě vydoluje ať ho národ prokleje! !!!!!!

5 12
možnosti
ZH

Klondajk od "sameťáku" vůbec neskončil, jen se ho snaží ovládnout Babiš. Ten je navíc ve velmi nepříjemné situaci trestně stíhaného člověka, takže se snaží zajistit si pokračování své činnosti na svobodě. A k tomu samozřejmě potřebuje politickou moc, aby dokázal ovládnout potřebné instituce.

Jaké nabízím řešení? Důsledné trestání všech, kteří tento stát cíleně likvidují. Tedy včetně Babiše.

9 1
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli