Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J12a65n 14R88i98c11h14t20e94r

26. 9. 2021 13:21

Ten váš odkaz se týká kritiky, ne povinnosti o sobě něco sdělovat.

Kromě toho pan Dostál dosud ministrem není a třeba ani nebude, takže trošku předbíháte událostem.

A vůbec: pošlete svůj blog včetně toho odkazu nějakému právníkovi, třeba vám to vysvětlí (pomíjím, že odkazujete na jeden názor jednoho advokáta - příště odkazujte raději na rozhodnutí soudu)

2 2
možnosti
ZH

Ten advokát cituje rozhodnutí soudu, zkuste se prokliknout na ten jeho článek. Jenže my nemůžeme čekat, jak rozhodne soud - zda je daná záležitost věcí soukromou nebo veřejnou, protože volby budou za dva týdny. V mých očích udělal pan Dostál zásadní chybu a potvrdil mi nevolitelnost Pirátů.

2 0
možnosti
AP

Tentokrát bez karmy.

Jestli je či není očkovaný nijak nesouvisí s funkcí, kterou chce vykonávat a citlivý zdravotnický údaj je jen a pouze jeho osobní věcí a ani jako kandidát či ministr jej nemusí nikomu sdělovat. Ostatně, to, jestli je či není očkovaný, nic o jeho schopnosti řídit MZ neříká.

To, že to je (pro hysteriky) citlivé téma, je pravda, ale je to nicneříkající údaj. Proti pirátům mám 1000 jiných námitek, ale jedno očkování to fakt není. Jen jste se tím tak nějak přiřadil k hysterikům...

7 3
možnosti
JU

J36o69s35e63f 39U48l31m13a17n

26. 9. 2021 10:02

Mě vždycky fascinuje, jak nějaka nově vzniklá strana má automaticky důvěru slabších voličů, protože "...,nemá žádné kauzy, nekrade" apod. Přitom při bližším pohledu zde existuje mnoho indícií naznačujících, jak velkou katastrofu Piráti představují. Řadím je na stejné místo s komunisty, co se volitelnosti týče.

20 0
možnosti
JK

To já bych se nebál jim dát šanci. Nemyslím, že budou horší než současná vláda nemehel, navíc, pokud budou ve vládě, budou s vysokou pravděpodobností součástí koalice pěti stran, tedy nebudou mocní jako dnes Babiš. Ať se ukáží.

1 4
možnosti
TB

Piráti se standardně u všech zásadních otázek kroutí jak hadi. Vypustí něco na facebooku nebo piratskelisty.cz a pak čekají, jestli se k tomu přihlásit nebo to označit za "hoax, protože to nestojí přímo v programu"

15 0
možnosti
ZZ

Jsou přeborníci ve vypouštění kontrolních balonků, aby věděli, co mohou hlásat veřejně a co mohou prosazovat pouze interně.

;-)

7 0
možnosti
PS

Piráti nic netají vše mají na svých stránkách. Jasně říkají že na otázku migrace sama ČR nestačí a proto se musí postupovat spolu s EU. EU migraci nebrání tleská lidem co nelegální migranty vozí a hledá jak trestat země co přijímat nechtějí. Pokud nemá v hlavě seno tak je vše jasné stačí jen místo EU dát slovo piráti takže: Pirát migraci nebrání tleská lidem co nelegální migranty vozí a hledá jak trestat země co přijímat nechtějí. Pak tu máme EU hlasování „o pátracích a záchranných akcích ve Středozemním moři“ a kdo byl pro no přece naši Piráti.

Dále tu máme greendeal který pokud se rozjede zničí Evropu jako takovou. Greendeal ale určitě a pro méně chápavé URČITĚ rapidně sníží životní úroveň. Ano sníží už to říká i EU. A opět stanovisko Pirátů ti jsou v EU parlamentu členy frakce GREENS/EFA která razí heslo "EU by podle GREENS/EFA měla být více sociální, zelenější a demokratičtější"

Vše je jasně dané nic netají jen musíte hledat a použít trochu analytického myšlení.

15 0
možnosti
ZH

??? To určitě není reakce na můj článek, že?

0 0
možnosti
IB

zaujala mně věta "... ochrana soukromí u veřejně činných osob je oslabená. Tím spíše, pokud se přímo týká jejich činnosti."

V tomto smyslu je mi úplně jedno, jestli je pan Dostál očkovaný. Proč vás netrápí, že nevíme skoro nic o zdravotním stavu pana prezidenta, jestli je vůbec schopen vykonávat úřad a jestli za něj nakonec neúřadují je ho poradci?

2 3
možnosti
ZH

Proč sem taháte prezidenta, když článek je jednom členu Pirátů, který by chtěl být ministrem zdravotnictví? Víte, jaký argumentační klam jste použila?

4 0
možnosti
Foto

A54v90i 22B75a83b30i43c

26. 9. 2021 9:47

Mně u Pirátů děsí jejich nadšení pro Green Deal. To budeme čumět, když zdraží uhlí, topení dŕevem a napaří mega daně na benzín a naftu. O zdražení cen elektřiny a plynu ani nemluvím.

Předpokládám, že někde v Praze vztyčí sochu Gerty v nadživodní velikosti.

https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/zivotni-prostredi-strategie-klimaticke-neutrality.html

6 0
možnosti
FL

Poslední vtip, co jsem zaznamenal o Pirátech byl, že pirátská europoslankyně Gregorová nepřímo řekla o předsedovi Bartošovi, že šíří hoaxy. "No-go zóny jsou hoax". Prohlásila na televizi Prima CNN, jako reakci na slova svého předsedy Bartoše. Ten prý změnil názor na muslimskou Evropu protože zjistil, že se muslimové neintegrují a vytváří no-go zóny, ve Francii a Německu.

Tady to řekl on:

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/bartos-s-muslimskou-evropou-uz-problem-mam-nazor-mi-zmenilo-nemecko-40372907#utm_content=ribbonnews&utm_term=barto%C5%A1&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

Tady to řekla ona, od 6:55:

https://cnn.iprima.cz/porady/zpravy/23092021-2

16 0
možnosti
PK

No není přece nic jednoduššího než tam v rámci sněmovní iniciativy udělat výlet a ověřit pro Českou veřejnost pravdivost tvrzení pana Bartoše. A přidal bych do cestovního plánu i Dánsko a Švédsko. Pokud si pamatuji plánuje a realizovala sněmovna i senát cesty/výlety do daleko odlehlejších destinací.

11 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli