Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J18o26s81e91f 79B32á68r55t88a

24. 7. 2021 22:44

Velmi dobrý text.

4 0
možnosti
JN
MK

Osobně mě nejvíce zasáhl odchod Milana Lasici. Byl to gentleman za všech okolností a jeho humor přesně zapadl do mého vkusu.

Rád jsem měl i Františka Nedvěda a jeho písničky.

A odchod další v blogu zmíněné osoby nechci komentovat. O mrtvých jen dobré.

4 0
možnosti
RS

Částečně souhlas, ale s výjimkou. Každý život je stejně vzácný a výjimečný. Doporučuji nehodnotit život člověka předčasně. Neboť hodnotite jen mizivou část života.

Zrovna vy byste měl vědět, že to, co jste hodnotil, je pouze pára nad hrncem.

2 0
možnosti
ZH

Proto jsem hodnotil to, co po každém z těch tří zůstalo. To, co můžeme vidět.

6 0
možnosti
JR

J35a12n 23R11á22ž

24. 7. 2021 17:27

O grázlech jako byl George F. nebo Stanislav T. se nemá cenu zmiňovat, opravdu za to nestojí, ale je nutno stále vést diskuzi o lidech a jejich motivech, co z těchto pro společnost zcela okrajových a v podstatě zbytečných lidí dělají málem hrdiny.

Mne zaujala reportáž z "výpovědi" údajné sestry Stanislava T., která o něm s vážnou tváří říkala, jaký to byl hodný kluk, který nefetoval, chodil pravidelně do práce a ten den co byl zadržen, se jen šel projít. No a tento, pro mne komicky působící proslov byl provázen autentickým videem, co ten chlapík na "procházce" vyváděl, pohled na jeho blrloh kde bydlí a snímek jak se aktivně bránil zadržení. A přesto se najdou lidé, kteří ho omlouvají a dávají za jeho smrt vinu policistům, navzdory lékařské zprávě, že zemřel na selhání srdce vlivem nadměrné dávky drogy. A o motivech těchto lidí proč to říkají je potřeba vést diskuzi.

Mimochodem: Jak asi mohl být spravedlivý proces s policistou Chauvinem, co zaklekl Georga F., když kongresmanka Demokratka Marine Waters vyzývala k pouličním nepokojům v případě, že by Chauvin nebyl odsouzen za vraždu a členům poroty, kteří oproti zvyklostem v takových kauzách, nebyli během procesu izolování a bylo jim i jejich rodinám vyhrožováno co se stane, když Chauvina osvobodí?

Takže, o tom kam demokratický svět spěje, když se v USA, tradiční baště demokracie, nemohou obžalovaní spolehnout na spravedlivý proces a když u nás se věnuje více pozornosti smrti darebáka, než úmrtí opravdových osobností národa.

A proto článku dávám karmu!

24 0
možnosti
OD

Trochu střelba do vlastní nohy. Po Frantovi Nedvědovi (i když ho nemusíte - kdo je zvědavej na váš názor??) zbyla spousta písní a historek, po Milanovi Lasicovi zbyla dlouhá kinematografie a hodiny divadelních záznamů, tudíž se není nutno bát, že by byli zapomenuti.

Po tom třetím zbyde pár nejapných blábolů v bulváru - a váš obsáhlá traktát.

První dva měli důstojný pohřeb. Co chcete víc? To měly vdovy skákat za rakví do jámy nebo měl Zeman nechat střílet z děla?

Ten třetí má funus jako na pouti, to se holt stává, no a co?

Pokud vás nervují odkazy na Expres, který se věnuje tomu třetímu, stěžujte si Andrejovi, ale oni to sem dávají, protože "lidi to chtějí", jak bulvár říkává.

Děláte z mouchy velblouda jako obvykle.

3 16
možnosti
HM

Hloupý příspěvek. To, že blogger objektivně zhodnotil situaci, je střelba do vlastní nohy? Proč by o tom nemohl napsat?

21 1
možnosti
KT

Zajímavé, že Vy té fetce ve svém článku taky věnujete pozornost, dokonce stejnou, ne-li větší jakou ostatním dvěma zesnulým...

3 2
možnosti
ZH

Má nejkratší text ze všech těch tří. V čem tedy vidíte největší pozornost?

3 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli