Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dle jiných zdrojů, radikální dánský proti-muslimský politik Rasmus Paludan dostal zákaz vstupu do Švédska a krajní pravice spálila Korán na protest proti tomu. Takže možná to i byli extremisté. Byť né tak extrémní jak ti muslimové, kteří napadali policii.

7 1
možnosti
PV

P28a42v39e49l 82V59é57b20r

30. 8. 2020 7:43

Až na to, že to nebyla krajní pravice (ta neexistuje), ale krajní levice...

2 1
možnosti
JL

Jak vidno, už pouhé pojmenování nějakého jevu je hodnocení. Takže správně zpravodajsky by bylo neutrálně: "Spálení náboženské knihy vyvolalo nepokoje." - Třeba, možností je víc. Vtipné na tom je to, že korán spálil právník, protiislámský aktivista, přičemž během akce asi nikoho nepobouřil - byl tam totiž sám asi jen s fotografem. Nepokoje vypukly asi po zveřejnění téhle zprávy. Ještě jsem našel komentář, že normální muslimové nic neničili, šlo o skupinu nudících se entit. Něco podobného se děje v USA, kde násilníci i rabují obchody, podpalují, co se jim nelíbí, co mohou, útočí na policisty a svítí na ně dokonce laserovými ukazovátky, aby je oslepili. Najít pravého viníka ve velké skupině protestantů je téměř nemožné, tímj spíše, že v US nosí masky, plynové masky, helmy a podle obličeje je těžko identifikujete. Navíc vykepšili metody boje a oblékají se podobně jako policisti - do černých kombinéz s přilbami a brýlemi proti slzáku - je to už hodně profesionální varianta útoku na dosavadní systém, pořádek a zákon. Američani při vší své inteligence asi zatím nevymysleli vodní děla, kterými snadno disponovali čs. komunisti: prostě zabavili hasičské auto a bylo to. Kropili lidi i v zimě.

38 0
možnosti
JL

Zapomněl jsem dodat, že podle článku je ve Švédsku nyní 800 000 muslimů a demonstrantů-teroristů, jak říká autor, bylo prý asi 300-

2 0
možnosti
LT

Teda vy to schytáte. Ale za mne karma.

15 0
možnosti
KV

Vítejte v newspeaku...Drtivá většina "novinářů" dává tímto způsobem informování najevo kterým politickým směrem je zaměřená. Se všemi důsledky z toho vyplývajícími.

47 1
možnosti
MP

Nejste zrovna ZbyŠejk a já taky nejsem právě nadšený Mich-Al, takže karma pro vás;-D

4 1
možnosti
MP

Rudolfe Slovaku, vy me porad plusujete, jsem si vsiml. Chtel bych se vam za to nejak odvdecit. Co takhle, ze bych vas spolu s Renem pozval na golf? ;-D Treba do Dubaje

0 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,47
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli