Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Psi štěkají a karavana jde dál !

9 2
možnosti
DP

Jasně, stáli jsme před propastí a teď děláme krok vpřed...

0 1
možnosti
PP

Zaměřte se na podstatu věci: strana ANO zvítězila ve volbách a sestavila vládu, která dostala důvěru poslanecké sněmovny. Že se máte k této vládě spoustu výhrad? Já také, ale pravidla hry byla dána předem. Je to důvod pro opuštění demokratických principů? Pro mě ne.

21 1
možnosti
ZH

A co to mění na skutečnosti, že Babiš NEMÁ podporu většiny voličů? Já psal úplně o něčem jiném, než vy.

12 0
možnosti
DR

Babiš dostal nejvíce hlasů z těch voličů kteří se voleb zúčastnili. A to je celá věda.

7 1
možnosti
ZH

Ano. Ale pokud si někdo plete pojmy nejvíc a většina, je to dost na pováženou.

8 1
možnosti
Foto

"Babiš vládne s menšinovou podporou proti vůli této většiny." - - - No a co jako, vždyť přesně tohle je demokracie! Holt volební model je takový, že Baron má při 30% hlasů odevzdaných pro ANO k dispozici 39% mandátů. A sehnal si někoho, s kým udělal vládu, v PS dostal podporu atd. Takhle to přece má být! Mne spíše zaráží, kolik lidí je ochotno usilovat o pozici na kandidátkách ANO, když každý, kdo umí číst, se ze stanov ANO snadno dozví, že bude Baronovým nepodmíněným poddaným... Holt rychlá kariéra je lákavá.... A taky nerozumím tomu, proč si někdo myslí, že když se budou dostatečně ventilovat všechny Bábovy podfuky a ničemnosti, že jeho voliči prozřou a přestanou jej volit. Zatím co jsem potkal voliče ANO, tak všichni Bábu volí právě proto, že je to takový povedený výlupek! A ještě se smíchem dodávají, buď rád, že nevíš co víme my, protože to bys mazlíčku raději emigroval a rozhodně by sis nepouštěl ta svá špinavá ústa na špacír!

2 0
možnosti
ZH

No... Já to psal proto, abych příště někomu, kdo zas bude plácat nesmysl o většině, mohl hodit do diskuze odkaz sem a nemusel mu pokaždé vypočítávat, co je většina. :-)

4 2
možnosti
AN

Řekněme to jinak. Dostal většinu hlasů. Co víc chcete řešit.

4 7
možnosti
Foto

Ne nedostal většinu hlasů:-) Jste volič ANO,že je to tak?

8 2
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli