Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)........Ty Vaše počty si autore strčte za klobouk! Víte, co se tu dělo od sameťáku? Lidé nejsou blbí, za jaké je považuje výkvět inteligence! Zařiďte nové volby a uvidíme! RvRvRv

5 6
možnosti
AT

Lidé určitě ne .... zato .... :-))))

2 0
možnosti
FZ

Těm o kterých je tenhle blog to stejně nikdy nedojde .....argumenty a fakta prostě na fanatiky nemají žádný účinek.Tak člověk se alespoň pobaví nad jejich příspěvky.

6 4
možnosti
JK

J74a57n 14K72o14z11á19k

7. 8. 2019 0:05

Podporu většiny tady nikdy neměla žádná strana, tak proč jste o tom nepsal po každých volbách? Vím, chtěl jste zesměšnit voliče ANO, ale každá strana po vítězství ve volbách se oháněla většinou, takže těch hlupáků je všude dost a vy, budete jejich prezident.

1 0
možnosti
Foto

demokratické procesy fungují tak jak fungují, s tím nelze nic dělat . snad jen puč milionu chvilek mohl něco změnit, ale domokracie zvítězila, proto je třeba si na Andreje Babiše zvyknout a neprudtit

4 5
možnosti
JJ

J50i58ř63í 66J29a57n58d30a

5. 8. 2019 19:36

Mě osobně to přijde takové slovíčkaření ve stylu, neříká se váha, ale hmotnost.

Jinak já znám zase spoustu antibabišovců kteří tvrdí, že když "Babiš" dostal 30%, tak to znamená, že 70% ho nechce.

To je také úvaha hodná myslitele.

10 1
možnosti
Foto

Možná to bude setrvačností z dob, kdy měl Babiš podporu nadpoloviční většiny respondentů průzkumů příslušných agentur. Ta zákonitě klesá s dobou, po kterou je daný politik ve funkci

3 0
možnosti
ZD

Teď jste to vážený Zbyšku tímto článkem zcela rozčísl a odteď již veškeré diskuse pozbývají smysl. Stačí jeden článek a je jasno. Panu Dvořákovi ne, ten sebekriticky píše o vlastních problémech se základním vzděláním. Ostatním je ale po přečtení jasno. Jediné mne mrzí, že s těmito zásadními skutečnostmi přicházíte tak pozdě. Mohlo být jasno již dávno. I když raději pozdě než vůbec. Kostky jsou vrženy.

Že po přečtení nechápu co je vůbec účelem článku je můj problém. S tím si hlavu nelámejte.

9 1
možnosti
MS

Těžko diskutovat s někým, kdo si ani nedohledá základní definici většiny, která - ať se můžou stavět na hlavu - zní: "více než polovina".

Takže většina určitě nevolila ANO 2011. Strana dostala nejvíce hlasů, ale určitě ne většinu.

3 2
možnosti
Foto

Pane autore, vysvětlovat tohle lidem, kteří ukončili základní vzdělání ve 3. třídě obecné školy, prostě nejde. I kdybyste to předvedl na počítadle (nebo sčotu - pro některé), tak to prostě nepochopí. Je to porucha zvaná dyskalkulie - tzn. nechápání významu čísel a operací s nimi.

K tomu Vám ještě někdo plácne, že premiér byl zvolen atd.

Chudák Ámos musí rotovat v hrobě, pokud k němu doputují příspěvky některých diskutujících.

A lze se pak divit, že volby dopadnou tak - no divně? R^

6 7
možnosti
JJ

J64i13ř53í 15J71a10n25d15a

5. 8. 2019 19:40

Věřím, že vy těch tříd máte určitě alespoň pět.

3 0
možnosti
VD

Pokud to berete matematicky, tak je to pravda, ale ...

Z tohoto pohledu nikdo nedosál většiny, takže by podle toho nikdo nemohl vládnout, protože pokud by se daly do koalice jiné strany, ani oni by neměly většinu hlasů. protože někdo by volil jednu stranu, druhý druhou atd. takže by to byl začarovaný kruh. Jak tady v diskuzi někdo píše, pravidla byla jasná před rozdáváním karet, a to že Fiala a ani ostatní "demokraté" nemůžou prohru skousnout, to je víc než jasné. Až příjdou sněčím podnětným, co povede k lepšímu, než co se děje nyní, tak pak má třeba šanci, ale ne jako ODS, ale jako "demokratické" strany, kde by chtěl F držet fagli, ale je otázkou, co budou dělat další vůdcové. Dělat jenom podržtašky jim určitě stačit nebude, takže to bude zase sranda.

2 1
možnosti
ZH

Irelevantní. Babiš nemá podporu většiny občanů, ale ani voličů, žádným myslitelným způsobem. A o tom článek byl. Nikoliv o tom, proč byli ostatní za ANO v tak zoufalém odstupu. Pro většinu pro hlasování v parlamentu se musel spojit s ČSSD, a ani to nestačilo, takže ještě musel přibrat komunisty jako tichého společníka. Jenže svým jednáním se připravuje o koaliční potenciál, takže pokud se dožije na svobodě dalších voleb, pak bude v ještě obtížnější situaci než loni, i kdyby získal opět nějakých 30% hlasů. A právě z toho vychází, že jeho podpora ze strany občanů je jasně menšinová.

2 2
možnosti
AL

Většina je těch očekávaných 350 tisíc na Letenské pláni.

Aneb, jak ze 190 tisíc udělat 278 000. :)

Inu, údernické počty chvilkařů a kavárníků jsou (asi si to mezi sebou sečetli) :) sice nelogické, ale podle nich správné.

Volby byly demokratické a tam vždy rozhoduje většina, ať si poražení přehazují čísla, jak se jim zamane.

Jen je mně líto, že už tolik let trpí a ještě trpět budou.

Ale tak už to v demokracii chodí, většina se usmívá a menšina skřípe zubama. :)

Mám rád svobodu a demokracii.

:-)

R^

10 7
možnosti
ZH

Argumenty nemáte, tak aspoň plácáte něco mimo téma, že?

4 4
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli