Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Multikulturalisté jsou zmanipulováni kýmsi stejně jako před nimi byli poblblí nacisté Hitlerem.

1 0
možnosti
PT

P11e85t97r 49T70a47f40t

5. 8. 2018 11:55

Vyhravas soutez o myslenku mesice - Hitler byl ukazkovy rasista a xenofob, tedy zastancem praveho opaku multikulti.

A kym bych mel byt zmanipulovany, kdyz zadneho "vudce" multikulti neznam, by me dost zajimalo.

0 0
možnosti
PT

P95e43t15r 23T75a52f30t

2. 8. 2018 16:49

Hloupejsi a zaslepenejsi nazor tezko pohledat.

Znate alespon zakladni historicka fakta, abyste vedel, kolik kultur zilo s islamem po staleti v souladu? A kolik kultur pretavilo krestanstvi mnohdy i mecem na "sve"? Zkratka multikulturalismus je v poradku, pokud se dodrzuji urcita pravidla a ze funguje dokazuji vedle USA i mnohe nejen evropske staty.

Ovsem zaslepenym ceskym rasistum, kteri v zivote nikam nevycestovali a imigranty znaji jen z novin, to nejspis nevysvetlim.

Takze zijte si ve sve nenavistne bubline. Ovsem prave nenavist, neznalost a netolerance byly a jsou hlavnimi spousteci vsech valek.

1 18
možnosti
LT

Jediný kdo tu prská vzteky, až se dusí, jste tu vy - etalon multikulti dobrosera.

A běžte se doučit dějepis - například jak se celá severní Afrika, Blízký východ, Byzantská říše, přes Persii až po Afghanistán dostali pod nadvládu islámu.

9 1
možnosti
MR

Za 1400 let historie islám zničil ekonomiky vedoucích civilizací všude, kde se rozšířil. Je ve válce téměř s kažým. Dřív to nebylo tak nápadné, ale nyní, když ostatní dospěli už se válčí výhradně islám vs. cokoli (včetné jiného islámu). Není divu když islám založil člověk morálně horsí než Hitler. Mohamed byl jeden z největších monster dějin lidstva. Ale jeho ideologii Evropa posvátně chrání jen proto, že se sám označil za proroka a nařídit zabít každého, kdo to zpochybňoval.

7 1
možnosti
Foto

SBOHEM ANGLIE, (jak pasivní Angličané podlehli muslimům. Předkládám vám seznam muslimských úspěchů v této zemi – v Anglii. Tohle všechno se událo během několika roků od otevření hranic:

Starostové:

LONDÝNA, BIRMINGHAMU, LEEDSU, muslim

BLACKBURNU muslim

SHEFFIELDU muslim

OXFORDU muslim

LUTONU muslim

OLDHAMU muslim

ROCHDALE muslim

Následující statistika ukazuje co "dokázaly" 4 milióny muslimů v Anglii, v zemi s 66 milióny obyvatel:

5 0
možnosti
KT
Foto

do války svět ženou vždy jen fanatici-poslední dvě světové nevyvolali multikuturalisté ani muslimové-ostatně druhá světová naopak byla naopak v zájmu nadřazenosti jedné jediné rasy-a my Slované jsme patřili k těm rasám méněcenným, pokud jste zapomněl:-/

2 13
možnosti
ZH

Jasně, když před tou druhou válkou zde byly ideologie multikulturalismu podobné - nacismus a komunismus.

Islám se považuje za nadřazenou ideologii. Toto strůjci invaze muslimů do Evropy bezpochyby velmi dobře vědí, takže touto cestou se pokouší vyvolat další velký konflikt, zejména v Evropě.

16 1
možnosti
DV

D80a97v38i78d 51V59l93k

31. 7. 2018 19:38

To je zase výplod!

3 0
možnosti
JZ

Nu dobrá, pokud je multikulturalismus ideologie, co je pak tedy jeho žádaným opakem? Je opakem ideologie jiná ideologie, nebo jakýsi non-ideologický stav, kdy společnost žádnou soustavu idejí nemá?

3 4
možnosti
ZH

Cože?!?

Nejprve k té ideologii: https://cs.wikipedia.org/wiki/Multikulturalismus

Proč by měl k této ideologii existovat nějaký opak a proč by ho měl někdo žádat? Váš svět je černobílý? Mně stačí, když mi nikdo nebude cpát něco, co mě ohrožuje.

12 0
možnosti
PV

Kdo neni ochoten poucit se z chyb minulosti, bude nucen ji prozit znovu. O tom jak minulost vypadala, vime snad dostatecne vsichni dost.

10 0
možnosti
JZ

Kdyby tak měl člověk schopnost poučit se z minulých chyb.. pak by svět už byl dávno dokonalý.

4 0
možnosti
JH

J31a27n 55H84y98n22e61k

30. 7. 2018 13:13

Muslimové do Evropy nepatří. Pokud ano, a to je skutečnost několika set letá, pak maximálně na Balkán, kde se to bohužel již několikrát ukázalo, že napětí a to především náboženské pořád přetrvává. Ano, do života člověka vstoupilo náboženství, které v moderní době ztratilo svoje opodstatnění. Podívejme se zpět do historie a uvidíme, že svět válek je světem náboženských válek. Pokud to jsou války ekonomické, tak znova je zneužito a k válce využito náboženských rozdílů. S tím souvisí i kultura každého národa a neleze tvrdit, že multikulturalismus je to správné, co v této době potřebujeme.

29 2
možnosti
JZ

Jak to myslíte, že muslimové do Evropy nepatří? To jako že jejich výskyt tady má být ilegální? A v moderní době náboženství ztratilo opodstatnění? Na to jste přišel jak? Co má víra společného s moderní dobou? A co se týče historie - to jako myslíte tak, že když v historii vedli věřící lidé války, tak máme podle toho věřící posuzovat i dnes?

4 9
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli