Diskuse

Paraziti mezi námi: profesionální pobírači sociálních dávek a čerpači dotací

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Před lety mi kamarád vysvětlil, jak se to dělá. Postavíte si z dotací kompletní sportoviště kolem vlastního sídla. Sportoviště musí být dostupné veřejnosti a tak napálíte vysoké ceny, nikdo nepřijde a vy máte klid a sportoviště jen pro sebe. Stejné je to i s tím jídelníčkem. Koukal jsem na něj před lety, ceny byly ještě výrazně vyšší, teď už to jde.

0 0
možnosti
Foto

No, přece jen tam musí držet kuchaře a číšníka...Je to tak akorát aby to něco vydělalo a těch otravných návštěvníků nebylo moc...Pokud by to stavěl z vlastních prostředků, museli by se jinak ohánět...

0 0
možnosti
Foto

Ceny z Čapího jídla předběhly dobu a už vstoupily do EU. Nicméně nejen v Praze najdeme plno restaurací, kde mají ceny i vyšší.

0 0
možnosti
Foto

Stačí si vzít jako příklad Bohuslava Sobotku. Na dávkách od státu (byť pěkně tučných a výživných poslaneckých se všemi vitamíny) je závislý jako nepřizpůsobivý občan, protože zatím ještě kromě státem placené práce politika nikde nepracoval a nepodnikal přes 20 let (poslancem je již od června 1996). Co tedy můžeme od nepřizpůsobivého Sobotky asi tak čekat?? Že snad náhle změní svou profesi a půjde makat do montovny?

9 0
možnosti
MC

Výsměchem lidu je to, že je opravdu ve straně nejlepší. Takové kluky, progresivní revoluční levicová strana pomoci, vyživovaná z cizích zdrojů, miluje.

0 0
možnosti
MC

R^Bobtnající levice je smrtící cesta a výsměch zodpovědnému životu.

11 0
možnosti
RT

To tady rozjeli ti levicoví láskomilové.

Cesta je jediná, vybrat ve volbách ty, kteří parazitům a čerpačům řeknou jasné NE!

12 0
možnosti
PV

P79a60v31e38l 32V90é51b34r

5. 2. 2017 14:16

Jestli tomu správně rozumím, tak ani vy nebudete volit ANO (já ani náhodou...)

2 1
možnosti
Foto

Ono je v těch dotacích potřeba rozlišovat na věci obecně přijímané.

Protože v konečném důsledku by zrušení dotací (když je pojmeme jako podporu) znamenalo konec školství, v zásadě konec všech sociálních služeb, dětského sportu, kultury, z ne nepodstatné části i zdravotnictví. Chce to trochu rozlišovat.

Ale František Kšír by z vás byl nadšen :-).

1 11
možnosti
ZH

Hm, nepsal jsem náhodou v souvislosti s dotacemi o podnikání?

5 0
možnosti