Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Já bych řekl, že oba druhy jsou schopní podnikatelé, vrcholně inteligentní štiky a žraloci našeho ekonomického rybníčka. Schuz navrhuje zemím, které nechtějí přijímat migranty, snížit dotace - doporučuju Bruselu, aby dotace zrušil úplně. Nebudeme jako národ zkorumpovaní , dotace nebudou rozkrádat obratní politici a podnikatelé a stavět za ně nesmyslné stavby pro pár lidí. Budeme více nezávislí jako národ - a to bude příjemný pocit, než být vydíratelný otrok západu, který nás stejně jen odírá.

7 1
možnosti
Foto

Když někdo nepodniká, nic nezkazí, tedy ani silnice, železnice, nepotřebuje ani policii, armádu. A kdo podniká, to všechno potřebuje, ale když neplatí daně, tak se z něj stává černý pasažér.

1 13
možnosti
Foto

Nějakou daň zaplatí každý, takže nemáte pravdu. Postupem času došlo ke změně daňové zátěže a byly upřednostněny daně, kterým se nemůžete vyhnout nebo poměrně složitě (DPH za elektřinu například, o různých platbách na "zelenou" elektřinu ve faktuře ani nemluvě). A když už je řeč o silnicích, tak kolik peněz daňových poplatníků "odplulo" směrem k firmě Kapsch, kterou podnikatel nepotřebuje vůbec. A takových příkladů by se dala najít spousta.

16 0
možnosti
Foto

Trefil jste to přesně, jen jste ještě na něco zapomněl. Čerpač dotací má proti jiným ještě jednu výhodu - řepka a povinná biosložka. Jak se asi podniká, když je ze zákona povinnost nemalou část vaší produkce vykoupit? Ale i tak karma a R^

13 0
možnosti
Foto

máte pravdu, tzv. "čerpání" je darebáctví, které zvýhodňuje ty, kteří čerpají a zadlužuje ty, kteří nečerpají

8 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli