Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J21i44ř36í 66K71o34z91a80k

20. 2. 2017 8:01

V zásadě jde o systematické korumpování profesionálníchpobíračů dávek a čerpačů dotací, podporujících pak, z čistě „vděčné protislužby“, zavedený systém „euro-socialistické“ metody vládnutí.EU

0 0
možnosti
Foto

Neplatič daní není zločinec. Je to jen člověk, který si před lupičem ukryl svůj majetek tak aby ho lupič nemohl okrást. Čerpač dotací se také žádného zločinu nedopouští, protože nikoho neokrádá.

1 1
možnosti
ZH

Čerpač čerpá uloupené peníze... Tedy zvyšuje míru loupení.

2 0
možnosti
MC

Čerpače dotací produkují soudružská sdružení v různých trikotech. KSČM,ČSSD,ANO, SZ i havloidi. Proto by měli dostat v příštích volbách na srozuměnou. Neplatiči daní mají pouze selský rozum a výše jmenovaná sdružení a spolky by si měli uvědomit, že rovnost a svoboda je napravo a neplatiči jsou pouhou obranou a apelem na pokřivená pravidla a rozhodování.

1 0
možnosti
BH

Dotace jsou ale celoevropské zlo a nemůže to jeden mít a druhej ne. To platí nejen u firem, ale i u celých států v uskupení. Další stupeň zla je vyvádění zisků do daňových rájů a o sanaci bank raději ani nemluvit;-(

1 0
možnosti
ZJ

... máte můj souhlas R^... a věta ,, pokud neumíš podnikat bez dotací, tak nepodnikej", by zasloužila TŘIKRÁT PODTRHNOUT.Karma.

6 0
možnosti
Foto

Střetl jsem se s případem, kdy stát uhradil výdaje začínajícímu OSVČ na nákup potřebného vybavení a kurs, nebo třeba absolvování kursu programování. Jinak řečeno v praxi je to také o tom, že buď ten dotyčný by zůstal na sociálních dávkách, a nebo se úspěšně uplatní. Co je pak lepší?

1 0
možnosti
Foto

Největším běsem jsou ti, kteří v zájmu postranního obohacení vymýšlejí všechny možné výjimky, dotace nevyjímaje. V právu je udělit je zhmotněná moc a ztělesňuje se úplatky. O těch, co využívají dotace už jen platí, hloupý kdo dává.....Neplatiče daní je třeba rozdělit na ty, co zisk nechají zmizet legálně v rámci předpisů a na primitivy, kteří podvádějí. To jsou zločinci.

1 0
možnosti
MB

Stálým a osvědčeným nepřítelem veškerého pokroku je onen známý element ! Tedy samostatně konající živící se člověk a navíc přemýšlivý ! Od Státu nic nežádá - pouze volá - Pomóóc , dejte mi už pokoj. S takovými lidmi, se žádný pokrok vybudovat nedá ! ... :-)

2 0
možnosti
PD

ó ano, opět ta pohádka o tom, jak podnikatel nic po státu nechce

1 2
možnosti
Foto

Podepisuji v plném rozsahu! R^

4 0
možnosti
JH

J75a52n 35H25l67e30d56í59k

1. 2. 2017 23:19

český bodrý lid si zvolil sociální stát, který se vždy a o všechny, podle Sobotky včetně vetřelců z černé Afriky, postará. Dokonce o cizince 10x líp, jak o vlastní penzisty a invalidy. Režim nacistický, po něm bolševický jsme všichni odsoudili, tedy oba schopné neplatiče zlikvidovat se nám lidově--demokraticky nemůže podařit Socializmus a rozum -- jsou dva nesmiřitelní nepřátelé

6 0
možnosti
JS

Na zrušení současného Bruselu je Babiš malej pán, ale jinak máte s dotacema pravdu...

8 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli