Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11a63n 36H83u26r92k56a

26. 11. 2016 3:51

ach jo zase jedna fantasmagorie o blahobytu lidí na dávkách...právně se naše společnost stará o tisíce slušných lidí na davkách (převážně ZPS a mladých rodin) věřte že v jejich situaci byste nechtěl být ani minutu...ty šilené vámi uvedené částky jsou jen imaginární je to hranice na kterou 80 procent občanů (mimo jisté etnikum) nedosáhne ani ze 44 procent vámi uvedené částky...nebudu zde donekonečna vypisovat skutečnou výši částek hmotné nouze ani příjem matky s dítětem a zvýšení mzdy v okolních státech podle vás rozšiřuje co? Co se stane budeli poměr skutečné tržní a ekonomické solventnosti vůči sobě poměrný místo dnešní spirály ekonomického kupního propadu v náš neprospěch...veškerá naše ekonomika bude vyloupena těmi co díky vyšší finanční majetnosti z okolních států na to mít na rozdíl od nás mít budou...a náš dříč pro zahraničního (ne)podnikatele) za 12-14 hodin v minimální mzdě si nevydělá ani na pohřeb...

1 3
možnosti

Já jsem o žádném blahobytu nepsal, pokud jste si nevšiml. Já vyšel ze zcela konkrétních čísel, které jsou zveřejněné v článku na který jsem reagoval a podle nich jsem pak počítal, od kdy má smysl chodit do práce, aby na tom byl člověk líp než na dávkách.

2 0
možnosti
Foto

R23o52m40a98n 53K79o14z61e90l

26. 11. 2016 0:30

Zvýšení minimální mzdy rozšíří skupinu lidí...opravdu? Že se to vůbec nepotvrzuje, minimální mzda se zvyšuje a nezaměstnanost je nízká.

0 0
možnosti

Ó svatí podnikatelé, bezvadní myslitelé a nositelé ideální morálky. Jedině oni vědí kolik práce a v jaké intenzitě a za jaké cvakání je potřeba. Nějaké odbory, tripartita? Takové šílence postřílet. Vivat kapitalismus 19. století. Pokud nás EU zavaluje blbostmi z let padesátých 20. století, pak nás ideologové zvou do svých představ 19. století. Tak snad raději tu EU ;-D

1 5
možnosti
Foto

Podnikatel je člověk, co napravuje určité nesrovnalosti, nebo poruchy ve společnosti, kterých si všimne a vytvoří díky nim ziskovou příležitost. Podnikatel nemá žádnou moc nařídit vám abyste pro něj dělal zadarmo, nebo něco co sám nechcete dělat. Toto vám může nařídit jen systém pro který tak horujete. A svoboda nikdy nevedla lidi k nedostatku, nýbrž nedostatky odstraňovala. K nedostatku, násilí a nespravedlnosti nás vede socialismus ve všech svých podobách.

10 0
možnosti

Běžný člověk dělá, že neumí do 5 počítat. Ti "experti" z MF a MPSV naopak dělaj, že umí, ale ve skutečnosti asi fakt neumí...:-)

3 0
možnosti

Finančně snad máte pravdu, ale psychologicky žít z dávek je blbost...to je vše, co jsem chtěl poznamenat

0 0
možnosti

Na to v článku také letmo narážím. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli