Diskuse

"Vzpoura bílého muže" a extrémní rasismus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J29a70k21u30b 67M94a46c44h

16. 11. 2016 7:59

Není co řešit, skvěle napsané,normálně myslící a nedeformovaní a nedeformovatelní lidé mají stejný názor. Jak jen dokázat, aby se ta hospodská pasivita davu změnila. Jeden americký prezident řekl, že jediné co lumpové a političtí gauneři potřebují je, aby slušní lidé "drželi hubu". A v tom to je.R^R^

2 0
možnosti

Pěkně napsáno. Karma plus.

4 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravduR^ Nejvíce mě dostalo, jak ten překabátěný bolševik varoval před rudou hydrou povylezlou z Hallo novin atd. To už je fakt k poblinkání, za jaké hlupáky a tvory bez paměti nás tito političtí (skrytě rudí) hochštapleři mají. Vám karmaR^

2 0
možnosti

KarmaR^. Souhlas. Napsal jste jasně. Jde jen o to jak se zachováme ve volbách. Může se stát, že tento pravdivý pohled se stane historií a lidé tohoto vhledu budou žít v ilegalitě. Se velkou pozorností sledujme dámy a muže kteréhokoliv politického přesvědčení kteří extrém dobra pojmenovávají extrémismem!Jsou to ještě nebezpečnější lidé než byli nacisté či komunisté. Svůj vnitřní důmyslně skrytý extrémismus, kterým tak rádi nálepkují ti druhé dovedou obdivuhodně pokrýt navenek velmi "ušlechtilými" morálně programovými řády.

5 0
možnosti

Dobry clanek. 'pracovity bily muz' je dobre zaveditelny antagonismus vuci 'slunickari' parazitujicimu na vysledcich jeho prace. Je to on, kdo by mel opet zvednout hlavu. Se vsim vsudy.

7 0
možnosti

Karma, a bez komentáře.:-)

7 0
možnosti

R^R^ Jen nevím, o co se p. Štembera a p. Hora tak usilovně přou. Je naprosto zřejmé, že Trump dostal protestní hlasy ze všech zaškatulkovaných skupin (rasa, vzdělání atd.)

Nu a p. Horner je, jako vždy, mimo mísu.

9 0
možnosti

Přeme se o to, zda je normální aby chudý člověk byl pravičák. Podle pana kolegy ne, a proto je vlastně třeba jen lehce vylepšit politiku Demokratů a bude zase vše OK. Podle mně ne. Podle mně je totiž levicová politika lež a pouze proto, že slibuje, ji ti co věří že to také dostanou volí. Zatímco pravicová politika se snaží věci řešit, a to většinou nezní hezky. Co se stalo je, že spadla opona. Ti chudí a nevzdělaní si uvědomili, že se jim kálí na hlavu. Že o ně nikdy nešlo. Prostě to soudruzi přetáhli a pérko prasklo a rozmotalo se. Jediné co může udělat levice pro to aby ji volili chudí a nevzdělaní je nebýt levice. Problém je ale že velká většina pseudopravice je na tom stejně, tedy také musí přestat s tím co dělá a být skutečnou pravicí. DNES se tomu říká POPULISMUS. Jak to definovat věcně? Inu jednoduše. Když je někdo příživník je třeba to říci. Může se mu dokonce i pomáhat, ale je třeba říci: Příživník. Dnes se příživníci označují za sůl země. Dokud to tak bude, nic se nezmění.

0 0
možnosti

Jako teolog a genealog v jedné osobě se tentokrát nechci do vás nijak trefovat. Ale bohužel pojem bílého muže je dost složitý. Podle mých rodových výzkumů jsou mnozí na pohled bílí v rodové linii "cizinci". Dokazuje to i genealogická genová banka a historické události, které se přehnaly Střední Evropou. Podle genové statistiky převažuje pestrá směs nad čistým etnickým původem. Obávám se, že čistá bílá rasa je minulostí, a vždycky byla jen momentální fiktivní představou.

Některá Sluníčka nemají žádnou politicko-filosofickou sebepředstavu. Jsou to prostě jen hodní, útlocitní lidé. Byl bych rád, kdybyste na tuto okolnost při likvidaci páté kolony neomarxismu alias multikulturalismu pamatoval. Pro sebe nechci žádné milosti, mě zavřete až zčernám. Tím vyjde moje kultura zjevně najevo.

Ačkoliv výše uvedené jistě budete vnímat jako atak, ve skutečnosti s vámi soucítím a chápu vaši motivaci. Takovým pocitům podléháme občas všichni. Nenechte se tím pohltit.

1 13
možnosti

termín "bílý muž" zde, je parafrází na "výzkumy volebních preferencí" dále pak na článek pana Dlouhého. S rasou to nemá nic moc společného. Slušný pracovitý černoch je pro tento příklad vlastně také "vzbouřeným "bílým" mužem". Zatímco pan Dlouhý je zde vlastně za "ty chtré co mají prostě pravdu a basta" a rozhodně ne za "bílé muže" i když rasově je samozřejmě bílým mužem.

17 0
možnosti