Zbyšek Hlinka

Celá politická scéna je [censored]

10. 05. 2017 23:15:22
Babiš je jen vrcholem hromady hnoje, který zasviňuje tento stát. To nejhorší bahno lží, pokrytectví a nenažranosti vyplavalo jen přirozeným způsobem na povrch.

Snad se už konečně udělá politikům zle ze sebe samých a zahájí svou očistu. Nebo budou čekat, až je někdo svrhne?

Přezíravost a arogance politiků opět rostou až do nebes. Před přibližně měsícem a půl jsem vypustil testovací balonek v podobě podnětu ke zrušení zákona o EET. Co myslíte, že se stalo? Nic. Nejde o to, že zákon stále platí, ale o to, jak jde politikům o občany a jejich názory. Jediní, kdo mi odpověděl, byli komunisti. A i ti odpověděli velmi alibisticky - že zvažovali většinu aspektů, které ve výzvě zmiňuju. Avšak při hlasování o zákonu se zdrželi hlasování. Soudruzi, to se nepočítá. U takovýchto totalitních zákonů se počítají jen hlasy proti.

Smutné na celé věci je, že stejnou zkušenost mám i z dřívějška. Před několika málo lety jsem také posílal cosi poslanecké sněmovně - a odpověď přišla opět pouze od komunistů. Z toho vyvozuji, že celou politickou garnituru občan vůbec nezajímá. Tu zajímá jen to, jaké občan odvádí daně, ale už nám nenabízejí za naše peníze žádnou přijatelnou protihodnotu. Jen zvětšují buzeraci - tu zákonem o EET, o kontrolních hlášeních (DPH), rozšiřováním zákoníku práce, povinných školkách, ... a tak lze pokračovat téměř do nekonečna. A teď se ptám - proč bych měl živit parazity, kteří mi za mé peníze vlastně škodí? Pro které jsem jen pouhým otravným hmyzem, který nestojí ani za vágní odpověď (kromě komunistů)?

Babiše je třeba vystrnadit na politické smetiště, kam jasně patří. Ale za ním by měli fofrovat i další, kteří vůbec tuto situaci dopustili a nechali celou situaci dojít až tak daleko, že se hádají, kdo lže víc.

Přitom si stačí připomenout starou osvědčenou lidovou moudrost - kdo lže, ten i krade. A k tomu dodávám, že kdo podporuje lháře, krade spolu s ním.

Autor: Zbyšek Hlinka | karma: 27.34 | přečteno: 730 ×
Poslední články autora