PB

P20e73t43r 85B36u23r18i89a21n

26. 2. 2024 23:22

Pokud má politik voliče, kterým může regulérně nabulíkovat že neví v čem sám bydlí i s celou rodinou, tak kohout v parlamentu je už jen brnkačka. Koneckonců když se mohl v Římě stát senátorem kůň, že.

Foto

A jak se mohou jeho nohsledi hluboce stydět, špetky nemaje?

ZH

Jezulátko byla trapárna, ale s ohledem na jeho pověrčivost tak nějak pochopitelná v rámci jeho konzistence. Tomuhle ale nerozumím vůbec.

Když se člověk zamiluje, chová se jako pomatenec.

Ale upřímně žasnu nad tím, že se někdo může zamilovat do politika!

ZH

Blbý je, že takový člověk si pak myslí, že když nesnáším Babiše, musím být zamilovaný (aktuálně) do Fialy. A nechápe, že fakt nejsem.

PV

Mám na FB pár známých, kteří mohli AB přijít na jméno, když za Covidu zavíral hospody. Teď ho adorují jako spasitele před fialovým hnusem. Takže ano, takoví lidé opravdu existuji, nejsou to jen falešné účty.

PN

Jé, to je hezký blog. Je zajímavé, že si nepřipustíte možnost dělání si legrace Babiše z jeho nevoličů. Co když je cílem vyprovokovat lidi k urážlivým příspěvkům a třeba k blogům, jako je ten Váš?

Je jednou jisté, že nemůžete vidět návrhy nějakých řešení. Od minulé opozice snad vidět nějaký návrh byl? Nebo to byla jen kritika?

TT

Souhlasím, že si dělá z voličů legraci Babiš. Ale nesmím tady napsat, co si tedy dělá z voličů politolog.

ZH

Ze SVÝCH voličů. Ostatním je leda pro smích.

LP

Zatímco voliči pětikoalice normálně a prostě volí to nejlepší, co se v Česku urodilo, tak voliči opozice opoziční lídry milují, vzhlíží k nim a obdivují je. Takhle jednoduché to je.

Foto

Zbyšku, ačkoli u Vás se dá málokdy poznat, co myslíte vážně a kdy si z ostatních bohapustě opakujete, zde si nelze nevzpomenout na film Jak svět přichází o básníky, kde pan Filipovský pronáší legendární větu o tom, že bez ohledu na to, jakou blbost kdo plácne, vždycky se najde někdo, kdo mu za to zatleská.

ZH

Já poznám vždy, kdy si dělám srandu a kdy ne.

V tomto případě si však myslím, že srandu si dělá Babiš (nebo spíš jeho PR tým) ze svých voličů. A dost mě děsí, kolik lidí je ochotných tomu tleskat. Stačí si třeba na FB najít ty jeho posty a nahlédnout do diskuze.

  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli