Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J61a17n 98R38á44ž

27. 12. 2022 17:02

Jakýkoliv "altivismus" , a je jedno zda gender, LBGT+, či Green se ukazuje pro témata aktivisty prosazovaná jako kontraproduktivní. Síla veřejného odporu vůči aktivistům je nepřímo úměrná síle jejich snažení o dosažení jimi propagovaných cílů

0 0
možnosti
JR

J86a66n 71R28á13ž

27. 12. 2022 17:04

Opravuji nelogičnost v mém příspěvku:

Síla veřejného odporu vůči aktivistům je přímo úměrná síle jejich snažení o dosažení jimi propagovaných cílů

0 0
možnosti
Foto

Mám to hodně podobné až na tu cukrárnu. Dcera pracuje jako testerka (což je teda až na recepční) nejméně placená činnost. Když vidí ostatní, tak jí taky chytilo naučit se něco víc. Jsem zvědav jak to dopadne.

0 0
možnosti
ZH

Dcera měla za klikání také míň peněz. Ale v IT je hromada příležitostí se naučit něco víc a tak si výrazně přilepšit. Jen se musí chtít a člověka to musí i bavit.

1 0
možnosti
RJ

Vycházíte z premisy, že různým genderovým "aktivistům" jde o narovnání nějakého daného stavu. Tak tomu pochopitelně a dokazatelně není. Jde jim o nastolení podle jejich názoru "ideálního" tedy v praxi zcela nedosažitelného stavu. Ergo kladívko mají zajištěnu v podstatě věčnou agendu která je "živí".

2 0
možnosti
ZH

Vycházím především z toho, že pokud člověka něco zajímá a umí, nebo je schopen se naučit, má dobrou šanci se uplatnit navzdory skutečným či domnělým překážkám.

Vzhledem k tomu, že v IT světě se pohybuju již několik desetiletí a vidím průběh rozložení "sil" v oboru v delším horizontu, mám za to, že genderoví aktivisté si v lepším případě vymýšlí, v horším přímo lžou. Jinými slovy, chtějí příjmy ajťáků, ale nechtějí podávat adekvátní výkon. Protože pokud výkon podají, příjmy budou také.

2 0
možnosti
PL

P32e52t37r 25L68o89r91e37n49c

26. 12. 2022 21:49

Před vícero lety jsem byl hostem jedné firmy, co vyrábí betonovou dlažbu. Paní obchodní ředitelka mi s hrdostí vyprávěla, jak se jí podařilo prosadit, že kromě v pozadí schovaného a "pasivního" pana majitele, se jsou tam ve VŠECH vedoucích pozicích shora od všech sekčních ředitelek a vedoucích až po mistrové ve výrobě ZÁSADNĚ jenom ženy, a jak jim to tam proto jde dobře k duhu. Nerozporoval jsem to a pomyslel jsem si - proč ne, třeba na tom něco bude, vždyť ženy přece snad před leckdy zbytečným maskulinním bojem o prestiž, či před nějakou osobní mstou upřednostňují konstruktivní jednání, koneckonců u nás ve firmě jich pár na ředitelských pozicích taky máme a nejméně jedna je neoddiskutovatelně a rozhodně o několik tříd lepší než její mužský předchůdce...

Mýlil jsem se.

- - - - -

Milé adminky a milí admini iDnes, prosím nemažte mi tento příspěvek s trestným postihem, kdyžtak ho jenom zmizte jen tak...

Je to k tématu, není to trolling, ani to není neslušné či neuctivé a není to mířeno proti nikomu konkrétnímu. Snad jste rádi, že Vám tu někdo diskutuje. Děkuji.;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli