Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J49a98n 17R87á47ž

5. 11. 2022 18:22

Osobně bych byl rád, kdyby do druhého kola ing. Pavel nepostoupil, neb za předpokladu že tam postoupí Babiš a Pavle ne, bych měl klidnou volbu. Volba mezi Babišem a Pavlem, kdy jeden byl agentem české pobočky KGB a druhý byl agentem české pobočky GRU by bylo utrpení se přinutit k volbám vůbec jít. Ale asi bych šel, protože Babiš ve funkci prezidenta České republiky je pro mne námět na emigraci.

2 3
možnosti
Foto

Pavel se nepřipravoval na práci ve vojenské rozvědce, ale jako praragán v rotě zvláštního určení v Prostějově muse projít kurzem Vojenského zpravodajství. Protože s touto jednotkou se počítalo vysazení na území nepřítele. Pavel po návratu z Chorvatska se podílel s antikomunistou, vězněm padesátých s generálem Radovanem Procházkou na budování demokratického Vojenského zpravdajství, Bylo v tobě, kdy Pavel dvaatřicetiletý podplukovník, se vrátil z Chorvatska navíc čerstvě a již ve svobodných poměrech dekorovaný za válečné hrdinství. Babiš byl dobrovolným agentem StB a donášel na své podřízené s agenty StB se scházel v utajeném bytě, což byla důvěra, kterou měl malokterý agent StB.

3 0
možnosti
PN

P73e54t14r 44N95e15d27v30ě78d

5. 11. 2022 17:25

Tak to mají kliku ti, kteří budou volit Babiše a nezhroutí se jim svět, když zvítězí Pávek. To bude nervák, při finále Bureš vs Pávek.

5 0
možnosti
ZH

Těm, kterým Pavel nevadí, jsem to nepsal. A v "souboji" Babiš vs Pavel žádný nervák nebude, leda by většinu protibabišovských voličů postihl nějaký mor.

3 0
možnosti
Foto

"Chcete Pavla za prezidenta? Volte Babiše!"

"Proto nevolte Babiše, pokud nechcete Pavla."

Takto nikdo uvažovat nebude, to je prostě logický zkrat. Také si nemyslím, že se někdo vzdá své kanditatury jen proto, aby pomohl jinému kandidátu. Pravděpodobné je, že se řadě uchazečů nepodaří posbírat potřebných 50.000 podpisů občanů a volby se tak neúčastní (Středula, Skála a další). Zatím je zde tady spousta nejistot.

1 0
možnosti
ZH

A právě proto se s vysokou pravděpodobností stane prezidentem Pavel.

0 0
možnosti
Foto

Je smutné, že se i dnes vedou debaty zda volit b ̈Babiše osobu s takovou minulosti a přítomnosti, osobu tak slizkou a odpudivou, která neumí ani česky, která nám ve světě už nadělala tolik ostudy. Slováci z nás manjí jenom srandu,

13 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti
ZH

Nejspíš proto, že jsme se s komunistickou minulostí dosud pořádně nevypořádali a komouše jsme měli až do loňska v parlamentu.

8 0
možnosti
JZ

Prezidentem České republiky by měl být rodilý Čech, nikoliv Slovák nebo dokonce poloviční Asiat. :-)

10 0
možnosti
ZH

Tak ani Slovák by v principu nemusel vadit. Podstatné je, zda svou historií může prokázat, že hájil zájmy Česka. U Babiše je už prokázané, že zájmům Česka coby premiér dost škodil. U Pavla to vypadá, že je z tohoto pohledu dobrým kandidátem, i když nějaké chyby jsou dost možné.

4 2
možnosti
Foto

:-)Zase ono až kardinální dilema? Co, ba i koho. A taky kam a proč. Až na sesli prezidentskou. A chlapa zdali, nebo ženskou. Zda třeba khakimozek, vojína Koubu, nebo jinou až VIP chloubu? Hlavně však ne žádné želé, ale ani troubu!;-)

0 0
možnosti
ZH

Já někde píšu o dilematu? ;-D Píšu o tom, že mi svým způsobem volbu velmi zjednodušil. I když ne tak, jak bych si osobně přál, ale přesto zjednodušil. Čímž odstranil jakékoliv dilema.

2 0
možnosti
LC

Na Pavla Babiš nemá. Sice mají oba krycí jméno, ale Babiš ani mrtvou schránku založit neumí a v KSČ to, na rozdíl od Pavla, ani na předsedu základní organizace nedotáhl. Za mě jednoznačně Pavel.

2 5
možnosti

Podle mne Babiš ani moc nepočítá s tím, že by byl zvolen. Dokonce si myslím, že si to ani nepřeje, protože doufá v předčasné volby a svůj návrat na post premiéra, kde může mnohem více věcí ovlivnit. Proto se mu docela hodí současný stav, kdy má téměř jistý postup do druhého kola, kde ale na druhou stranu téměř jistě nezvítězí. Ale už jen ten postup do druhého kola pro něj bude báječné PR pro příští (předčasné?) volby do Poslanecké sněmovny.

8 0
možnosti
Foto

Já věřím, že nový prezident, kdokoliv z těch tří, by Babiše sestavením vlády nepověřil.

2 0
možnosti
Foto

Pavel se nepřipravoval na práci ve vojenské rozvědce, ale jako praragán v rotě zvláštního určení v Prostějově muse projít kurzem Vojenského zpravodajství. Protože s touto jednotkou se počítalo vysazení na území nepřítele. Po revoluci v devadesátých letech se podílel s antikomunistou, vězněm padesátých s generálem Radovanem Procházkou na budování demokratického Vojenského zpravdajství, Bylo v tobě, kdy Pavel dvaatřicetiletý podplukovník, se vrátil z Chorvatska navíc čerstvě a již ve svobodných poměrech dekorovaný za válečné hrdinství. Francie mu udělali Válečný kříž za záchranu francouských vojáků Procházka byl ochoten se při tom opřít o každého, kdo se aktivně nepodílel na komunistické politické perzekuci a u koho lze předpokládat loajalitu vůči nové české demokracii a ochotu za ni riskovat život a to byl právě Pavel.

6 1
možnosti
MV

Pí Valikova zřejmě ne. Nepřekvapuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli