Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak rychle jste zestárnul, vy mravokárče.

0 0
možnosti

Řeči o chování premiérky jiného státu nebudu řešit. Máme závažnější problémy. To, že moc korumpuje říkám už léta. Ona korumpuje už jen touha po moci.

Ale mám ještě jednu věc, kterou občas někomu řeknu, nebo někde napíšu: Politici by měli dělat psychotesty. Povinné je mají profesionální řidiči. Jenže co se týká odpovědnosti je naprostý nepoměr. Takový řidič autobusu veze obvykle 50 - 200 lidí, podle typu autobusu, zatímco politik "veze" miliony.

1 0
možnosti

Podobné popotahování za to kde kdo zapařil a s kým flirtoval, je přístup stejně tradiční jako neúčinný. Takže premiérka a její podporovatelé se celkem oprávněně ptají, jestli není čas se na tyhle tanečky vykašlat.

1 0
možnosti

Spíše něž o vnímání chování politiků v soukromí je tato aférka o šmírování, nesmyslném pořizování záběrů a také jejich publikaci. K čemu takové záběry jsou? U nepolitiků, kdo by se na ně v budoucnosti díval? Možná se na to dívají pemprsáci, kteří si zpětně u stolu (místo normální komunikace) přehrávají minulé pařby. I v jejich případě by to bylo o diskreditaci....podívej, jak si byl ožralej...podívej...jak je ta ožralá, ha ha ha.

Prostě bez souhlasu nesmí nikdo nic dávat na asociální sítě a když, tak má dostat pálku, až bude do konce života exekuovanec.

1 0
možnosti
Foto

Mravnost nade vše! (Starší český film, který možná padne na pana autora jako ulitý).

Mládí prchlo v dáli, a hezké vzpomínky - nejsou, nebylo na co. ;-DRv

0 0
možnosti

Autor asi slyšel o párty jen z médií a největší párty-zážitek měl s brčkem v kole. Z článku je patrné, že autor má poměrně divoké představy o párty a musel mít poměrně striktní výchovu.

2 0
možnosti

;-D Nikoliv. Autor má takové realistické představy o korupci moci.

0 0
možnosti

Jako jo, čte se to hezky. Pravda je, že moc korumpuje a že s jídlem roste chuť. To je ale tak všechno. Dal si hrajete na inkvizici hledáte problem kde žádný není. Ona si na soukromé akci vyhodila z kopýtka. No a co ? Podle vás by musel být politik anděl a nejlépe ještě svatý. Jako požadavek dobrý ale kde ty anděly brát? Já bych se spokojil asi jako většina s tím, že když bude na oficiální akci a bude zastupovat vládu nebo stát bude se chovat oficiálně. Doma nebo v soukromí si ale může dělat co chce ať se Vám to líbí nebo ne.

BTW: Kolik myslíte, že je na světě politiků co můžou hodit kamenem ?

3 0
možnosti

Doma si může dělat co chce, ale musí si hlídat, aby z toho nebyl skandál. Není to jednoduché?

K BTW: i o tom v článku píšu.

0 3
možnosti

J45a70n 35F30i31l16o

26. 8. 2022 6:19

Vsetko zavisi od popularity politikov v mediach. Keby sa toto udialo napr. na vecierku Babisa (na SK napr Matovica) tak by tu v mediach boli tyzdne hromy blesky a vyzvy na odstupenie.

0 0
možnosti

Pán Hlinka čo je to za nezmysel?

"I když údajně premiérka žádné drogy nevzala (OK, věřme tomu), zúčastnila se akce, na které probíhalo nezákonné jednání a ona o tom věděla."8-o

To je od vás úbohý trolling, alebo viete uviesť jediné nezákonné jednanie?

1 0
možnosti

Pokud víte nebo jste přítomen nezákonnému jednání, musíte, minimálně, hlásit. Jinak se dopouštíte, minimálně, přestupku. Neznám Finské zákony.

Jinak podporu premiérky schvaluji. Je vidět, že je to člověk a je předpoklad, že bude za lidi i myslet a bojovat. Pokud toto bude schopna uhlídat, tak proti soukromé párty nemám to nejmenší. Právě to, že se to zveřejnilo a přitom o nic nešlo (nebyla pod vlivem drog, nikdo ji nevyfotil při nevhodném chování, apod.) je nejlepší důkaz veřejné kontroly. Nemusí nic skrývat. To mám větší strach z těch politiků, o kterých se nic neví. Klidně můžou provozovat sex s nezletilými, ale umí to ututlat. To považuji za mnohem větší hrozbu.

0 0
možnosti
Foto

L88u34b65o30š 17H78a98n49u90s

25. 8. 2022 22:23

To muselo dát práce. A přitom taková blbost.

6 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli