Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No ja uz topim drevem v krbovych kamnech od 2012 kdy jsem koupil dum. Fiala/neFiala.. Plynovou pripojku mam pred domem, zaplat panbu ze jsem ho nenapojil. Prostory mam, dreva tak na 3 roky..

2 0
možnosti

J56i88r41i 34P10i97l71n34y

22. 8. 2022 10:41

A co je prosím na té informaci nepravdivého? Vláda nás ujišťuje, že je plynu dostatek a že se o nás postará. Zatímco rozumně uvažující člověk ví, že ten plyn není náš a plynu v případě zavření kohoutů nebude dostatek.

6 0
možnosti

Můžete tomu klidně říkat vysílání signálů, ale vláda také říká, že v případě tužší zimy nemusí plyn vystačit a že za ceny samozřejmě nemůže nijak ručit. Tedy pokud si při těchto informacích někdo začne zajišťovat náhradní topení, pak lze naopak také říct, že vládě věří. Jinými slovy - pokud si poskytované informace přeložíte tak, že se nemusíte o nic starat, protože se o vás postará vláda, pak vám není pomoci a měl byste zažádat o zbavení svéprávnosti.

5 1
možnosti

Ještě vám tam chybí, "a takto to, cca, dělají lidi v tomto období, každý rok"...

R^

2 0
možnosti

Jedinec, čekající s nataženou dlaní na drobky z tučné večeře svého guru a láteřící na ten hnusný svět kolem. Toť volič hnutí ANO.

4 12
možnosti

My topíme dřevem a uhlím a tak jsme je letos opět nakoupili. babiš nebabiš, fiala nefiala ;-D

7 0
možnosti

Kam až může lidská blbost a zabedněnost dojít.

V příštím blogu nezapomeňte zdůraznit, že tornádo nad jižní Moravou bylo za vlády A.B. A že fialová opozice na nebezpečí předem upozorňovala.

10 3
možnosti

S vaším počátkem naprosto souzním. Také mi nejde do hlavy, jak je možné, že ať Babiš řekne sebevětší lež, stejně se najdou frenetičtí roztleskávači, které k té lži vzhlížejí jako ke slovu božímu.

7 2
možnosti

P25e25t17r 83B45u21r92i26a15n

21. 8. 2022 15:27

Neskutečný blábol. Až do letošního února bylo ruského plynu dost a byl levný. Všechny vlády dávaly dotace na náhradu kotlů na pevná paliva za kotle na plyn. Kdyby někdo v té době preferoval jiné medium, než ruský plyn, s tím, že ruský plyn není politicky korektní medium a je třeba topit něčím jiným, ale podstatně dražším, byl by rychle ukamenován. Teď se ovšem vyrojilo plno chytráků, kteří vždy věděli vše nejlépe - jako třeba autor tohoto blábolu.

24 4
možnosti

Konečně rozum, jenže se to opět mine účinkem. Zítra se opět dozvíme, kdo bude moci příštích pět let za všechno špatné.

2 0
možnosti

"...a tento běh měl zahájit již Sobotka, nebo A.B. ..."

No po boji je kazdy general.

Jeste pred necelym rokem by nikdo netusil co nastane ani v nejdivocejsim snu! (ruSSka valka a okupace ciziho statu-nejhorsi valka od WW2-pro ty co by nepochopily) No, a kdyby se zmena (zajisteni jinych zdroju plynu) konala a plyn, suroviny by zdrazily kvuli tomu o 10Kc, tak by opozice, obyvatelstvo a jine pochybne nenavistne skupiny ktere nenavidi vladu ktera je vzdy u moci, vzteky levitovalo a demonstrovalo 24/7.

Jak rikam, po boji je kazdy general..

3 0
možnosti

Po anexi Krymu a východu Ukrajiny už by se tohle obhájit docela v klidu dalo. Jenže z toho nekynul politický profit jako z úplácení seniorů penězi ukradenými jejich dětem a vnoučatům.

5 6
možnosti
Foto

Hodně lidí se snaží připravit na zimu hlavně proto, že vládě bezmezně veří. Té ruské. Že je zparchanťělá a že takovou i zůstane přinejmenším do konce Putinova carování .

3 1
možnosti
Foto

J27a86n 85Š23i90k

21. 8. 2022 11:00

Dobrý článek. Myslím, že většina z těch, co si pořídila krbová kamna nebo moderní kotle na tuhá paliva, hlavně brikety, se k plynu nevrátí nebo jen v omezeném rozsahu. Je to totiž úplně jiné teplo!!! Hezký den

2 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli