Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Ta zenska je cakla azaz. Jen dousku - to jeji prohlaseni ohledne spani s kym bude chtit jsem pochopil tak, ze ona reagovala na vycitky, ze jejim partnerem je predseda strany za niz je zvolena a muze z toho mit vyhody navic. Tudiz kvuli tomu politickemu svazku ho neopusti a nebude spat s nekym jinym ... ale mozna jsem to pochopil spatne a ona je opravdu promiskuitni.

0 0
možnosti
ZH

Hm, dost možná je správné vaše pochopení. Vyšel jsem z toho, v jakých situacích se takový výrok používá u nás.

0 0
možnosti
OD

Milý Zbyšku, jako anekdota ze zahraničí je to dobré. Ovšem vztahovat to jakkoliv k naší společnosti je podle mne poněkud divočina.

Jak známo, španělská společnost nemá truchlivou zkušenost s levicovou lidokraturou, ale má trauma z dlouhé diktatury pravicové. Tato diktatura se opírala o Boha jakoby to byl jejich strýček, který odkývá kdejaké svinstvo na lidech, což beru za stejné chucpe jako vládu bolševiků.

Pár mých kamarádů se v devadesátých hloupě zamilovalo do Španěl a bez výjimky to buď skončilo útěkem holčiny do Česka nebo koncem vztahu kvůli intervenci tatínka, který nechtěl "komouše" za zetě. Přitom to všechno byli "havloidi".

Při vědomí zabedněnosti, předsudku a demagogie, kterou tu provozuje normalizační generace domácí, dokáži si představit podobné u generací vymytých generálem Francem. Asi je tam, podobně jako u barevných v Británii, poptávka po takové extrémní rétorice, která je evidentně hrubou záplatou na katolicko - Francovský pytel.

Koneckonců, to samé tu za potlesku intelektuálů celého světa provozují Keller, Žižek a jim podobní.

Koneckonců i u nás je centristická politika na ústupu a čím dál větší poptávka e po extrému.

Je třeba uvážit konkrétní společnost, její problémy a spíše se zeptat, co dělá establishment ve Španělsku tak blbě, že tato paní je ve vládě?

Ono je celkem jasné, že u nás je postavení ženy ve společnosti daleko svobodnější, než tam a tyto politické úvahy zde asi nehrozí.

0 0
možnosti
ZH

Situaci ve Španělsku neznám, ostatně to i zmiňuju. Ale velmi dobře vím, co dokážou napáchat komouši, a ještě navíc k tomu v kombinaci s feminismem. Tedy to píšu z optiky svých zkušeností s nimi.

0 0
možnosti

Z EET lze udělat feministický zákon velmi jednoduše - uvede se tam, že povinnost elektronického vykazování tržeb se netýká osob ženského pohlaví.:-)

0 0
možnosti
ZH

Z čehož by plynulo, že kdo nebude moct nastrčit manželku jako bílého koně, bude diskriminovaný. A to si přece soudružka nepřeje, že? ;-D

0 0
možnosti
PK

V organizaci, kde si v důchodu ještě přivydělávám, mají ženy historicky tzv. zdravotní volno. 1 den placeného volna. Původně, dokud byly ženy mladé, to bylo prezentováno jako "menstruační". Ženy zestárly a tak je volno chápáno jako na "vyprání a úklid". Spíše bych ale řekl že je to spíše z ekonomických důvodů - organizace není pekárna aby mohla v dnešní době zvyšovat ceny výstupů a tak mzdy musí škrtit. Zdravotní volno je vhodný benefit.

Jsem toho názoru že i muži by měli mít na placené volno nárok - vždyť ve známé reklamě před lety se praví - i muži mají své dny ...:-) Bohužel jsem zatím s návrhem neuspěl.

0 0
možnosti
ZH

Čímž jste předložil jasný důkaz diskriminace podle pohlaví. :-) Soudružka by jistě šílela.

2 0
možnosti
JL

Právě proto nás chce Putin zachránit - abychom nepropadli nezřízenému feminismu.

3 0
možnosti
KL

EET samozřejmě feministická je. Je přeci TA "evidence" :-)...

0 0
možnosti
ZH

I ve španělštině?

0 0
možnosti
JK

Podnikatel Janoušek propuštěný z vězení ze zdravotních důvodů nalezen lyžující v Alpách, zpět do vězení se ale nikdy nevrátil; vrah Kajínek běhající na svobodě; usvědčený defraudant z lesní zprávy v Lánech omilostněný prezidentem se zahlazením odsouzení; nerovný přístup ke vzdělání...

Ovšem Španělsko je, cituji pana autora, "dekadentní zemi na kraji totálního rozvratu jakýchkoliv právních jistot."

Jo, to určitě.

0 0
možnosti
ZH

V našem případě se sice jedná o bezpráví, ale individuální. V případě komunistických nápadů nastává bezpráví plošné.

4 0
možnosti
RJ

Ta paní je celkem nebezpečná, ono jednostranné prosazování práv bývá ve finále dvousečné.

1 0
možnosti
ZH

Nesouhlasím. Není nebezpečná celkem, ale extrémně. Jako každý zanícený komouš.

3 0
možnosti
JL

Vite pane Zbyšku Hlinko. Jsem asi z mala tech, kdo s tou ministryni souhlasi. Je to tak snadne, jak to napsani tohoto zakona na ,papir. Jen jedna podminka musi byt zachovana.

Soukrome pojistovny musi predlozit proces, ktery tento problem menstruacni zahrnuje. Je nutno, podle konzervativni predstavy mit minimalne dve pojistovny, co tento proces budou financovat. Podle usudku pojistoven, i mesicni premium za tuto sluzbu musi byt urceno. Cely pristup k tomuto pojisteni je treba take specifikovat. Platba za pojisteni pripada te zene, ktera chce mit toto menstruacni volno

Vedle teto vymozenosti je treba zmena pracovniho zakona, ktery toto volno uzakonuje.

Tento navod pro dalsi "socialni" zakony je predepsan v brozurce, ktera pomaha socialistum se naucit konzervatoske principy a nebuzerovat obcany s ideologickymi kravinami a DIKTATY !!!!

0 0
možnosti
ZH

Má-li takové volno platit pojišťovna, nepotřebujete k tomu zákon, stačí zařadit těžší průběh menstruace mezi zdravotní indispozice. Pokud chce soudružka zákon, pak takové volno bude muset platit nejspíš zaměstnavatel (podobně jako dovolenou). V případě, že by takové volno platila pojišťovna, bude muset fungovat princip, o kterém jsem psal - tedy individuální vyšetření, na základě kterého pojišťovna rozhodne, zda volno uzná nebo ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli