Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když už může černoch hrát bělocha, proč by nemohl už konečně hrát černocha, že jo?

0 0
možnosti
JZ

Tak je to, pravda, trochu absurdní požadavek, ale zase člověk žasne, kolik lidí se živě zajímá o divadlo. A do mnohých bych to ani neřekl, dokonce jsem mohl s některymi pohovořit o divadle poprvé po dvaceti letech. Díky za to, mrzelo mě, že v něm byli naposledy se školou a zlepšení bylo v nedohlednu.

Taky se zkusím pohoršit nad něčím, co mě jinak léta nezajímalo, člověku to rozšíří obzory. Není teď nějaký skandál třeba ve světě fotbalu?

1 0
možnosti

Pan Hlinka vystihl absurditu soucasne idiotske “korektni” kulturni “fronty”.

Je to sice v jine dobe, tyka se to jinych temat, ale kdo zazil casy vlady komunistu, hlavne pak nechvalne slavna a hojne citovana padesata leta, musi si pripadat jak v “Jirikove videni”, ze se ty nejstupidnejsi casy vratily zpet a nejvetsi paradox je v tom, ze se ty bolsevicke manyry tahnou z kdysi svobodneho Zapadu na kdysi komunisticky Vychod a jeste nas, na Vychode otrkane komunismem, nuti k tomu, abychom jim verili a vyznavali stejnou idiotskou ideologii....

Cast kritickych prispevku v diskuzi odrazi nedostatek zkusenosti s komunistickym blaznovstvim anebo se vubec s tou dobou nepotkali. Jsou tam i nazory, ktere odpovidaji zapadni korektne-idiotske ideologii, tito lide dojdou prozreni, az i jim aktiviste slapnou na kuri oko, jako se to stalo komunistickym prominentum, jimz soudruzi slapli po 68’ na krk a oni pak byli u zalozeni Charty 77...

4 0
možnosti
JK

Tedy jestli vám tohle připadá jako za bolševika v padesátých letech, tak to si z komunismu nejspíš moc nepamatujete. Já si to pamatuji dobře, a to, že si nějaký autor dá požadavek na herce černocha, je úplná selanka. Tehdy hlavně hrozily postihy za to, když se někdo pokusil vzepřít a řekl něco proti bolševikům.

0 2
možnosti
RK

R39a88d90e78k 84K93o76h50u74t

4. 12. 2021 17:43

Já bych šel ještě dál. Pokud je e hře nějaká postava ysmecena tak se nebude hrát znovu, pokud se bez vsi pochybnosti neprokáže že herec ztvarnujici tuto postavu byl při představení usmrcen.

2 0
možnosti
ZH

To by bylo rozumné. Jak může někdo hrát mrtvolu, když se do ní neumí vžít?

Osobně si myslím, že jak teď často dávají hry z DJC, že je to taková rozlučka. Oni totiž ženské postavy hrají muži!

3 0
možnosti
PN

Tak tomu říkám trefa do černého! Karma.

5 0
možnosti
ZH

Nejsem žádný bonzák, ale musím vás nahlásit. Používáte závadná slova.

6 0
možnosti
PN

P68e40t12r 24N17e17m32e46c

4. 12. 2021 13:08

Občas se v diskuzích objeví lidé jako pan Kvapil...jejich důslednou ignorací snížíte výskyt takových bytostí.

1 0
možnosti
ZH

Já si to v některých případech užívám. :-)

1 0
možnosti

Geniální Jára Cimrman předešel těmto problémům ve hře Afrika použitím afrického kmene albínů ...

12 0
možnosti
ZH

Však byl také vizionář! :-)

4 0
možnosti
ZD

Perfektní text. Dnes za jedna s hvězdičkou a razítkem.

5 0
možnosti
JF

Pokrokově líbivá woke blbost slov kvete a přináší blbé plody - a tak je to správne, tak to má byt! Na jedné ze starých Renčínových kreseb stojí jeho mužík před Marťánky s anténkami a oni se ho ptají: Homo to ano, ale kdo vám řekl, že sapiens? :-(

9 0
možnosti
JK

Tedy, pane Hlinko, váš článek je obrazem bídy a utrpení, a to po všech stránkách, navíc píšete o něčem, o čem prakticky nic nevíte, ale zdejší banda zoufalců to karmuje jako najatá. Nevím, jestli máte manželku, ale pokud ano, měla by prolomit genderový stereotyp a nahnat vás dělat něco užitečnějšího, třeba umýt podlahu.

0 16
možnosti
ZH

Zase pomýlen! Tady nejde o genderový stereotyp, ale o rasový stereotyp. ;-D

Jinak - zkuste obhájit, jaký je důvod k požadavku, aby postavu černocha hrál jen černoch?

10 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli