Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Asi nejsem typický občan. Pojem "konání dobra" ve prospěch národa mi zaručeně zježí vlasy na hlavě. Mít silného "vůdce" pokládám za cestu do pekel. Neznám zemi, kde by totalita fungovala a zemi to prospělo. Proto ani nejsem mentálně schopný dodržovat vládní šikanu ve jménu dobra. Už jsem na to rezignoval a žiji celkem spokojeně a maximálně svobodně, co to jde.

0 0
možnosti
Foto

Jak typické, že svobodou se zde ohání člověk, který ji sám nectí. O svobodě zde píše člověk, který podává oznámení na lidí co mu napíši co si o něm myslí. A to opakovaně a neúspěšně protože u nás navzdory takovým jako jste vy ještě svobodu projevu máme.

0 7
možnosti
ZH

Hlupáci se domnívají, že mají svobodu kriminalizovat kohokoliv s odlišnými názory. Nemají.

3 0
možnosti
MB

Blog mne zaujal. Zejména proto, že se zde objevují pojmy. Hloubu nad nimi prakticky celý život. Zadarmo a dobro! Se "Zadarmem", se dá vypořádat ihned. Absolutně nesmyslný pojem, nemá žádný obsah. Co je zadarmo - Nic dražšího pak neexistuje Jak často v ústech slibovatelů a v programech ...

Pojem "Dobra", u mne vyvolává pohled na orloj. Celé dějiny, jsou v podstatě o hlásání a vyvolávání dobra. Hitler jej chtěl pro rasu vyvolenou. Velkorysý Stalin, už pro celý svět. Gottwald pro dělnickou třídu i rolníky! Milouš Jakeš to dokonce vyhlásil za docela reálné a budoval nereálný socialismus. Babiš chce dobro pro všechny. Válek a diktatur již netřeba - Stačí si o něj napsat na Fasebook .

Jaké jsou výsledky? Klasika, no jako vždy. Katastrofy, škody a pomatení lidu. Prokazuje se zřejmé - Dobro pro někoho, jest nedobrem pro toho dalšího. O tom, kdo má být oblažen, dříve rozhodovala strana. Zároveň určila, co je správné a krásné. Dnes to určují chlapci z reklamního oddělení Ano Fertu .

Na cestě za Dobrem, jsou neuvěřitelnosti. Oběti válek, pobyty v gulazích a káznicích, zavražděná matka Horáková, plno flašek vykonzumovaných Klémou. Milouš se stal reklamním předmětem Baumaxu - Ozdobnou plaňkou v plotu. Andrej bojuje o vše - o svou svobodu a zadlužené imperium. I úsměvy, komunisté se v Rusku bouří proti caru V. Putinovi. I oni chtěli dobro - Vladimirovič chce totéž! Konstanta setrvala - Země je opět Rozrušená, a slibovač zase, o cosi movitější ...

Rozumný člověk to vidí. Ten orloj nesmyslů! Tedy uchopí svůj život do rukou a koná. To dobro, si vyprodukuje sám. Dříve, či později se ovšem ocitne! V zájmu slibovatelů, jako překážka! Kdo je největším nepřítelem dobra? Jako vždy - Pracovitý, přemýšlivý a na režimu co nejméně závislý člověk. Často to bývá OSVČ. Skutečně, s podobnými lidmi, se žádné Dobro nastolovat nedá! Třeba je mýtit, regulovat. A přidat, co nejvíce - Toho zadarma ! Tak to bude lépe ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Jak vystihl pan Kubanek,uspesny politik je psychopat. Psychopati nemaji moc strach ani empatii, mysli jen na sebe,nesnasi kritiku atp. Nemaji zabrany,proto jsou uspesni. Vetsina lidi vyhledava vudce- potreba,ze se o nas nekdo postara. Nase chovani,volby nevyjimaje, je o instinktech a emocich. Vyvolat strach a vyhlasit,ze nas vudce zachrani. To funguje. Toliko psychiatr prof.Honzak.

5 1
možnosti
OU
PC

Ztotožňuji se! KarmaR^

8 0
možnosti
Foto

Úspěšnž politik - inteligentní psychopat. R^

3 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

I29v61o 35C28i98l59i37c12h

27. 9. 2021 21:26

Všichni takoví chtějí naše dobro, tak si ho nenechme vzít. Vám patří karma R^

10 0
možnosti
TB

Pokud vím, tak slogan " až do roztrhání těla" používá i koalice Spolu....

2 0
možnosti
ZH

;-D;-D;-D Jo. Jako parodii na ANO.

5 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli