Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Ne všechno, co se v dílně Pirstanu uvaří, je hodno uším normálních smrtelníků !

;-)

1 0
možnosti
ML

Nevyzrálí neomarxisté, myslí si, že budou pány světa.... Historie se opakuje :-(

2 0
možnosti
PP

Ožehavé téma to už několik měsíců není, to jen těch pár velkohubých antivaxerů to budou řešit ještě sto let. Je nám do toho asi tolik, jako jestli je očkovaný proti malárii.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vaším názorem. Nicméně to považuji za prkotinu.

1 2
možnosti
VK

Takže pokud chce být někdo v této době ministrem zdravotnictví, musí být očkován? Hmm... Zajímavá myšlenková zkratka.

0 4
možnosti
ZH

Co kdybyste si článek přečetl celý? Není tak dlouhý. Pak byste si nemusel vymýšlet nesmysly.

5 0
možnosti
PK

P35a64v78e56l 13K36l63e71i17n

26. 9. 2021 21:15

V Česku není těžké najít důvody k nevolitelnosti u všech stran a hnutí.

0 0
možnosti
ZH

Jistě. Bohužel jsme v situaci, kdy mi musí zbýt někdo, kdo se reálně do parlamentu dostane, aniž by Babiš zůstal u moci a škody po něm budou menší než po jiných... :-/

0 0
možnosti
MS

Piráti byly vždy tak nějak proti koronavirovým opatřením vyhlášeným vládou - viz například Pirátský sympatizant advokát David Záhumenský, který opakovaně podával proti koronavirovým opatřením vlády, jménem své manželky Venduly, kandidátky do Poslanecké sněmovny za Piráty, více žalob (třeba proti nošení roušek, proti zavedení nouzového stavu atd).

Nepřekvapuje mě tedy, že Ondřej Dostál má zřejmě negativní názor na očkování proti Covid19, mezi Piráty nebude žádnou výjimkou.

Dostál je ale asi také další klasický Pirát, který si jako právník myslí, že život je o žalobách a rozsudcích soudu. Bude jedním z mnoha, co nepochopili, že krizové situace se na základě rozhodnutí soudů řešit nedají (pomíjím, že v jeho pojetí také určitě bude „právo“ pouze to, co je v souladu s názory Pirátů).

A s tou jeho arogancí to také není u Pirátů nic vyjímečného. Mám osobní zkušenost s Pirátským poslancem Janem Lipavským a zejména s jeho asistentem Lukášem Lvem Červinkou, který na začátku koronavirové krize, v březnu r. 2020, hrubě pošpinil Českou republiku svým lživým tvrzením, že ČR zabavila pomoc v podobě roušek a respirátorů zaslaných do Itálie z Číny. Lživé informace předal Italským novinářům a ti vyvolali hysterii proti ČR. Pirát Červinka se za své lži a pošpinění ČR v zahraničí nikdy neomluvil, Pirátský poslanec Lipavský od toho dal pouze ruce pryč.

6 0
možnosti
GS

Ono opravdu do toho nikomu nic není.

jedná se osobní údaj (GPDR)

očkování je v EU, tedy i v Čr dobrovolné

V době, kdy ministerstvo vydává vyhlášky zákon nezákon, kdy lidé slepě věří (provaxeři a antivaxeři), kdy argumentace ad hominem stíhá jedna druhou je dobré zchladit hlavu na obou stranách.

A jak známo, podstata věcí je jiná, než se věci zdají.

0 1
možnosti
ZH

Stane-li se ministrem zdravotnictví, pak bude muset vydávat v této věci nějaká rozhodnutí. Tedy je velmi žádoucí, aby veřejnost seznámil se svým záměrem a sám šel příkladem. Není myslitelné, aby jeho osobní příklad byl v rozporu s vydanými rozhodnutími. Tedy v této situaci je do toho hodně a všem.

2 0
možnosti

Podobné články mě baví. Vyzvedne se arogance u Pirátů, ale fakt, že někteří členové všech stran se chovají stejně, se pomine. Tohle mi jen připomíná starý, ale bohužel ne tak známý fakt, že se lidé rozhodují emocionálně a volby nerozhodnou fakta, ale emoce.

Krásným příkladem emocí jsou Piráti. Pro některé, hlavně mladé, Piráti představují liberální proud, který smete vše staré a ošklivé. Pro jiné, zejména kozervativce jako je autor tohoto blogu, jsou Piráti to samé co máničky pro komunisty. To je pohled emocí.

Když to vezmeme bez emocí. Některé nápady mají dobré, jiné špatné, jiné absolutně mimoňské. Ti kdo je budou volit racionálně nejsou žádní komunisti. Prostě budeme jen doufat, že koalice obrousí nesmysly a že Piráti přinesou nový vítr. Nečekáme spasitele. Od ODS a podobných stran nelze očekávat vůbec nic nového.

2 4
možnosti
ZH

Není možné psát na blogu o všech a o všem v jednom článku. Narazil jsem na jednu věc, kterou vnímám jako systémovou vadu a napsal jsem o tom.

Jinak vaše argumentace je úplně stejná jako argumentace jiných - když jsem psal o Babišovo hříších, proč jsem nepsal třeba o hříších ODS? Prostě proto, že jsem zrovna psal o Babišovo hříších. Teď jsem psal o jednom Pirátovi.

5 0
možnosti
Foto

Ve státě všechno souvisí se vším a tak se dá ze všeho buď vykroutit, pokud náležíte k vládnoucí kastě, nebo naopak z malé nenásilné činnosti z vás může systém udělat těžkého zločince, pokud patříte do podhradí a nemáte žádné konexe.

0 0
možnosti
ZH

Jo, tomu co popisujete se vyhnete jen v případě, že budete žít jako poustevník daleko od všech lidí. ;-D Což je v současně přelidněném světě docela problém....

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli