Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak nevím co už může být otevřenější než něco co řekne poslanec veřejně ve sněmovně. ;-D

A nevidím jediný důvod proč by se měli nějak omlouvat a vysvětlovat za ten výrok a už vůbec ne každému kdo si smyslí, že je bude otravovat.

PS. u Vás stejně nehrozilo ani omylem, že je volit budete, vy jste jeden z těch o kterých Profant mluvil jen nejste poslanec ve sněmovněRv

1 9
možnosti

P20e45t66r 33B46u40r95i74a42n

31. 8. 2021 17:36

Věřím, že ze stejného prohlášení v opačném gardu směrem k multikulti vítačům by vám rupla cévka a řval byste, až by vám lítaly zlevněné plomby z pusy.

3 1
možnosti

Piráti. Digitálně- bolševická úderka. Nic jiného. Jejich kampaň: to není v programu, to není většinový názor, nepamatuji se, oni o nás lžou, já tam v té vlajce zabalený nebyl... tedy byl, ale nic to neznamená... béééé bééé buli buli... uplakánci, skoro jak ten Babiš. Taky by byla zjímavá diskuse, co měli a neměli v programu komunisté v roce 1946 a jak to dopadlo. Řekl bych, že s těmito antifáky to bude podobné...

8 0
možnosti

No to jsme to dopracovali, budeme rozebírat zajímavé věty, které padly u pultíku ve sněmovně. Transparentně by bylo dobré použít výroky i jiných protagonistů z jiných stran. Spojovacím bodem by mohl být odkaz na fašismus, nacizmus a druhou světovou válku. Pak třeba sprostá slova, gesta a fyzické napadení. Nebudu zde dávat příklady, protože i soud konstatoval, že řečnění u poslaneckého pultíku podléhá imunitě a z pohledu práva ho nelze brát vážně. Stejně se k tomu stavím i já, pokud někdo nečte připravený text a mluví skutečně spatra, vypadne z něho občas i pěkná kravina, kterou by rád vzal zpět, ale to nejde. V tomto je nedostižným přeborníkem Babiš a jeho mumlomluva, já ho za to neodsuzuji, ale je to srandovní. Proto i váš příspěvek je spíše srandovní, neb se zabýváte prkotinou a to tak vážně a zarytě, že to vypadá fakticky absurdně.

3 1
možnosti

Prkotina to není, protože takové podřeknutí o dotyčném dost vypovídá. A taky lze z toho dovozovat, co bude dělat, když se dostane k lizu. Politik si prostě musí dávat velký pozor na to, co kde říká. Kdykoliv a kdekoliv.

Bureš je svým blábolením na jedné straně k smíchu, na druhé straně je však velmi nebezpečný. Obdobně (tedy ne stejným způsobem) nebezpečný může být i Profant.

2 1
možnosti

Nejste zdaleka sám, kdo je z Pirátů zklamán. Naprostý souhlas s tím, že letošní volby budou volba menšího zla. A této partaji z mého pohledu už podruhé opravdu ani omylem. Rv

5 0
možnosti

Co čekáte od Zelené Antify.

3 0
možnosti

Transparentnost neznamená, že odpoví na každý hloupý dotaz či poznámku.

Váš příspěvěk by byl hezký, jen kdyby PS nebyl plná bílých páprdů, co inklinují k fašismu; v tom lepším případě - sedí tam pár kovaných fašounů. Tak snad to 5D dají po volbách nějak dohromady a postaví ty nácky už konečně mimo zákon.

2 6
možnosti
Foto

Divím se, že Vám to zde hned nevysvětlili pánové Flaška, Bárta a Dvořák, kteří jsou jejich zarytí přívrženci a agitují pro jejich volbu, nebo případně pan Vokoun z Německa, který ví naprosto vše.

7 1
možnosti
Foto

Divím se, že se toho nechopíte Vy. S nadhledem, prost jakéhokoli postižení přízní.

1 1
možnosti
Foto

Inu to je mi ale vskutku oříšek. Nevím, jak mlád je pan Profant, ale vzpomněl jsem si na rčení: Nevěř nikomu nad 30. Viděno z tohoto úhlu pohledu, je možno spatřovat í páprdů mnohem více, než z úhlu pohledu čiperného důchodce. Co se fašistických názorů týče, to je další oříšek, neboť fašismus nelze definovat jednou větou. Mnohem snadnější je separovat jeho symptomy a označovat je za projevy fašounství. Ty je možné, domnívám se, shledávat výraznými v autoritářských režimech. Obdiv k nim projevil člověk nikoli mladý, jenž by dal přednost před demokracií režimu panujícímu v Rusku. Tohoto Pavla Černockého prosadilo 10 z 12 členů volební komise PČR do dalšího kola volby do Rady ČT. Ale označení BÍLÍ páprdové ? Nevím. Že by bílí koně kohosi? Opravdu nevím :-)

Spíše bych chápal černí ve smyslu temní.

3 1
možnosti

:-) Já myslím, že dotaz jsem zformuloval dostatečně jasně. Kdyby snad ne, mohli si vyžádat upřesnění. Avšak - NIC. Takže CO? Taky NIC.

3 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli