Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P50e79t45r 10B70u60r41i21a68n

19. 1. 2021 16:17

A to ještě nevyplavalo na světlo, jak si na tom nějaká spřátelená firmička namastila panděro. Věřím, že až se ta částka objeví, lidem cinkne čelist o obrubník chodníku.

Vzpomínáte na tu minutovou reklamičku na EET? Producírovaly se na ní vystřižené obrázky nemocnic se sdělením, že z výběru EET se jich takových postaví 18 nových. Celkově působila dojmem závěrečné práce adepta kurzu Práce na PC pro starší a seniory.

Tak za ten minutkový sestřih koláží zaplatila vláda někomu 2 miliony.

0 0
možnosti
JD
JD

O tom, jak to perfektně funguje podle diskutérů Zavadila, Moudré a dalších, kteří nám to tady meldují od rána do večera už několikátým dnem, jsme se dopodrobna dozvěděli ve včerejších zprávách na TV Nova. Tak tohle je to perfektní fungování pro kobliháře. Děkuju pěkně.

6 0
možnosti
JJ

Apologetika a rétorika mohou fungovat do té doby, než člověk narazí na tvrdou realitu.

0 0
možnosti
ZZ

Předpokládám, že ten rezervační systém programoval sám Babiš, ne ?

Proto je třeba vládu náležitě zkritizovat.

Ostatně potíže u rezervací a náběhu očkování provází i okolní státy, se kterými jsem v denním kontaktu - Německo a Polsko. Nicméně i tam je to den ode dne lepší a problémem je pouze nedostatek vakcíny pro všechny.

Nechtěl byste se nabídnout tvůrci systému vaše služby ?

Vydělali byste na tom všichni.

Na druhou stranu byste ale neměl o čem psát.

;-D;-D;-D

0 3
možnosti
ZH

;-D Babiš nemohl, je počítačový negramot.

Ne, státu své služby v žádném případě nabízet nechci.

3 0
možnosti
MB

Stát předvádí to, co mu jde. Neustále dohání sám sebe. Cílená a promyšlená strategie chybí - V létě netuší, že přijde zima s nějakým očkováním. Tedy vyhodí finanční prostředky a někoho najme. "Zachraň nás - Hrozí kolosální ostuda a blamáž" ! Cosi vyrob, včera je pozdě .. !

Pak Dzurilla jako Vlado - mnoho puků polape, no a nějaký zase pustí. Každopádně fanoušek jásá - Vyhráli jsme ! Na tom by vcelku nebylo nic nového. Novum je, že k objemu finančních prostředků zakázky- se už i přidává ! Plakety, medaile ? Kulové - Státní vyznamenání ! Pokud jej dostane "přiblblý programátor", co pak asi náleží tomu - Co mnoho životů již zachránil ?

28.10. 2021, to bude na Hradě krásné ! Držitelé Bílého lva - Heliodor Píka, Roman Prymula, Vladimír Dzurilla a pan Bureš ! Proboha, co ten Heliodor v té úctyhodné společnosti vlastně pohledává ? Za co, to vyznamenání vlastně dostal? ... :-)

5 0
možnosti
PD

nevím, kde jste přišle na to, že registrace trvá hodinu. Ano, pokud ste byl jeden z těch, co na systém vletěli v 8,00, pak to tak bylo. v 10 hodin už registrace trvala 2 minuty(osobně vyzkoušeno 2x). zadávání bydliště je asi zbytečne vzhledem k validaci pojišťence, ale slouží k rychlému vyhledání nejbližšího očkovacího centra

1 1
možnosti
RK

Jestli umíte číst, tak čekal na sms.;-)

2 1
možnosti
DR

Buďte rád, že je to paskvil. Pokud by vše ve vládě fungovalo stoprocentně, o čem by jste jinak zrovna vy psal?

2 4
možnosti
ZH

Třeba o vaření piva. :-)

1 0
možnosti
JF

Počúvajte pán Hlinka, neprovokujte tuná s dajakými novými kampáňemi a účelovkami, čo vy chalan nevnímate, že Česko je opeť best in ééé worst in kovid, čiže opeť svetová jednička ... a vy tu vystrájate s dajakými problémami starčekov, ktoré reálne, ako vám vysvetlí pán Dzurilla, neexistujú, vy sprostý ohovárač, prosto neni sú! :-P

0 0
možnosti
ZH

Estébák snad není Záhorák, že? :-)

0 0
možnosti
JJ

"Berte jako samozřejmost, že někde v tomto procesu je zapotřebí ověření totožnosti, kvůli odfiltrování pokusů o falešnou rezervaci."

No moment: Ověření totožnosti v tom systému není NIKDE! Kde přesně je ověření totožnosti? Kdybych znal vaše číslo pojištěnce, co přesně by mi bránilo vás zaregistrovat ze svého mobilu a počítače a zarezervovat vám termín, aniž byste to věděl?

1 0
možnosti
ZH

Totožnosti ve smyslu spojení čísla pojištěnce a mobilu. Fake registraci i rezervaci můžete udělat i teď, pokud znáte potřebné údaje. V obou případech by termín propadnul, což nevidím jako hrozbu. Horší je, že pokud si postižený vzpomene a bude se chtít registrovat, asi narazí na problémy popsané v článku, na který odkazuju.

0 0
možnosti
RK

Počkejte, on vám to Zdenda Zavadil vysvětlí. Kdepak vy a odborník .

Karma R^

9 0
možnosti
ZH

;-D Já vím, on je dost neprůstřelný.

4 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli