Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
9 0
možnosti

To jen ti pomalu myslící bezduše opakují, co jim vláda nakuká. Najednou vyplouvají na povrch věci, o kterých bylo tvrzeno, že si je ten nebo onen vymýšlí. Ukazuje se také, že mnohé naopak byly prázdné slib nebo přímo lži, třeba s dostatkem zdravotnického materiálu.

Vláda může spoléhat pouze na to, že si její příznivci nepamatují, co bylo včera.

6 0
možnosti

O EET mám dlouhodobě, ucelený názor - Nová forma třídního boje, reálný ekonomický nesmysl. Nic podstatného neřeší a nenarovnává. Zejména ve 3-4 vlně. Ideální podhoubí pro parazitování Státních, úřednických virů ! = Ty makej a my se popaseme. Stále platilo a plat í= Udělej službu - obchod a vydej účtenku. Kdo po této bažil - měl možnost o tuto prostě požádat - Pravda, pak si nezalosoval ...

Pronajímám, stojím těm drobným po boku. Odpouštím nájemné - člověk pomáhá člověku. Virus pomine - pak bude skutečně lépe. Příklad ženy, se kterou jsem si psal ráno : Dělá ve zdravo službách a není dotována ! (Mj., Volná noha od r. 2004) ! ...

."Dobrý den, Moc děkuji za Vaši velkorysou nabídku.Chtěla jsem Vám napsat a poprosit o pozdržení nájemného či slevy. Musím mít zavřeno.Zůstala jsem úplně bez příjmu. Snad od státu, se dočkám ošetřovného, kdo ví kdy ale.Na přídavky na děti nemám nárok, ani na další soc.dávky. S exmanželem.se soudím pro neplacení výživného. No nevzdám to ! Moc Vám děkuji ještě jednou, moc jste mi pomohl. Přeji hezký den, pokud možno". Slevu na vlak nemá, co tak oběd zdarma ? :-)

5 0
možnosti

P56e76t32r 29D65r13a82p63a12l

23. 3. 2020 10:47

tak ste se pochválil, máte recht, nikdo jinej to za vás neudělá

1 5
možnosti
Foto

J61o26s80e77f 75B84á81r88t24a

23. 3. 2020 10:29

Pane Hlinko a jak se vám líbilo včerejší neinformování veřejnosti objektivní České televize o ruské pomoci Itálii. Moc by mě zajímal i názor pana Flašky.

https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/rusko-vysila-do-italie-tym-armadnich-lekaru-a-virologu-40317617

1 2
možnosti

Televizi nemám, takže se k tomu nemohu nijak vyjádřit. Jinak jste silně mimo téma článku a takový příspěvek tu fakticky nemá co dělat.

2 1
možnosti

J19a27n 76U72r50b89á20n85e76k

23. 3. 2020 10:13

Neodporujete si trochu? Na jednu stranu nemáte důvěru vůči vládě (ne že já bych ji měl), potažmo celému systému, a na druhou stranu věříte, že pouhé podání trestního oznámení má moc cokoli změnit. Jako kdyby samotné podání mělo vůbec nějaký význam. Jako kdybyste věřil, že když by se to dostalo až k soudu, soud by rozhodl nestranně. A navíc, což je ještě důležitější, že by to stihl včas. Tomu opravdu věříte?

2 0
možnosti

Vy si myslíte, že ministerstvo otočilo jen tak, z "dobré" vůle? Na jeden můj dotaz mi odpověděli, že průběžně monitorují, co se kde píše v souvislosti s jejich prací. Je tedy více než očekávatelné, že zprávu o trestním oznámení zachytili. A najednou EET odložit šlo. S tímto stíháním by dle mého názoru měli dost velké problémy, takže ho tímto způsobem odvrátili. V tomto případě je čas irelevantní, prostě by mohla jít do tepláků třeba za rok. Podstatné je, že jí ty tepláky IMHO reálně hrozily.

A ano, i pouhé podání oznámení může ledacos změnit. Já podal před delším časem trestní oznámení na předchozí hlavní hygieničku za zneužití pravomoci úředníka, a dobře jsem jí rozzuřil. :-)

3 0
možnosti

P83e61t67r 58D12r18a26p48a76l

23. 3. 2020 10:08

no, pominu to, že trestí oznámení asi vzbudí u orgánů činných v trestním řízení všeobecné veselí. jinak schilerová řekla jen to, že eet nelze odsunout bez změny zákona...což je evidentně pravda. Dále ale dodala, že tedy nebude vyžadovat kontroly a případné sankce ze nesplnění termínu, což v její kompeteci je.

1 0
možnosti

Vy se moc nechytáte k současnému stavu ve světě, že? Na to všeobecné veselí rovnou zapomeňte.

Pokud máte důkaz ke svému tvrzení (tvrzení, že eet nelze odsunout bez změny zákona), dejte odkaz, článek klidně upravím. Ideálně na tiskovou zprávu MF.

1 0
možnosti
Foto

Vážený pane kolego. Představa, že nyní je ve vedení MF ČR je někdo, kdo aspoň trochu přemýšlí, patří do oblasti sci-fi. Osoba, jejíž jedinou kvalifikací je příslušnost k hnutí ANO a příchylnost k jedinci, který se stále více a více demaskuje jako zcela neschopný premiér tohoto státu, bude v historii patřit k příkladu, že politika (rozuměj správa věcí veřejných) přebíjí zdravý rozum.

Dle mého by nebyla schopna vést ani zapadlý fast food na periferii Mostu (omluva všem mostečanům).

8 6
možnosti

Já to napsal čistě z dokumentačních důvodů, aby byl sled událostí na jedné hromadě. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli