Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P39e46t82r 32B49u58r97i84a41n

29. 2. 2020 15:36

Zlo jsme nepojmenovali a důsledek je, že máme agenta StB premiérem a společnosti to nevadí, tvrdí Schovánek. Sám svědčil u soudu na Slovensku v kauze Babišovy spolupráce s StB. Říká, že Babiš, tedy agent Bureš, předal StB 15 udání, která jsou vedena v jiných spisech. O jeho aktivní spolupráci s StB nepochybuje a jsou prý doloženy v archivech.

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/98669/babis-byl-agent-bures-predal-15-udani-zlo-jsme-nepojmenovali-a-tak-tu-zije-dal-rika-badatel-schovanek.html

----------------------------

První dokument uvádí Bureše jako jednoho z agentů, kteří měli pracovat na „prověrce“ bývalého obchodního náměstka Petrimexu Dušana Slezáka. V listině, jejíž kopii má týdeník Euro k dispozici, je Slezák uváděn jako kandidát tajné spolupráce „Bauer“. Státní bezpečnost plánovala Slezáka naverbovat jako agenta, ten to ale odmítl.

Druhý dokument se týká Richarda Szabóa, který byl v Petrimexu zástupcem ředitele skupiny pro obchodování s plasty. Szabó se údajně vyjadřoval kriticky k tehdejšímu komunistickému režimu a StB jej vedla jako prověřovanou osobu s krycím jménem Turek. Seznam dotyčného svazku obsahuje informaci o přijatém zápisu od agenta Bureše.

https://www.krajskelisty.cz/stredocesky-kraj/4207-nove-informace-o-babisovi-coby-agentu-stb-padla-jmena-lidi-ktere-udaval-jeden-to-zrejme-odnesl.htm

5 0
možnosti
Foto

Poněkud drsné, ale pravdivé. Bohužel! Inu, na hrubý pytel hrubá záplata. R^

0 0
možnosti
PK

Pane Hlinka, sdělte národu koho ten estebák udal a proč když máte tak důvěrné informace, moc by mě to zajímalo

1 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
ZZ

jsem byl delší dobu mimo republiku, koho, že to ten Babiš udal, prosím vás?

0 3
možnosti
ZH

Pokud se takto ptáte, tak ta delší doba musela trvat nejméně 50 let...

;-D

3 0
možnosti
Foto

Nevím proč se Babiš k té spolupráci nepřizná a neodvolá se na jen dodržování tehdejších zákonů, tak jak to udělala velká většina souzených Němců v Norimberském procesu. U 30% jeho spoluobčanů by mu to dnes hravě prošlo. Podle statistik jich kolem těch 30% s STB skutečně nějakým způsobem spolupracovalo.

0 0
možnosti
AL

Proletářská závist vůči kapitalistovi Babišovi. II

--------------------------------------------------------------

I po únoru 1948 pořádali mladí mediální „svazáci“ štvanice na „kapitalistické vydřiduchy, buržousty, západní imperialisty a jejich pomahače“. Mnohým to však problém nečinilo, protože od závisti je k nenávisti jen krůček.

Teď je ůnor 2020 a je to zde opět.

:-)

2 7
možnosti
Foto

A67l56e72š 55M79e22r74t26a

29. 2. 2020 10:16

Vážení, osobně mám za to, že pan Babiš opravdu spolupracoval s STB, ale o tom, že někoho udával nemám informace a pokud je někdo má tak ať prosím dá odkaz. Pokud takový odkaz není, tak tento článek i některé diskusní příspěvky by měly jít do koše, protože se to neslučuje s pravidly, kterým by se blogy na idnes měly řídit. Howg.

2 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti

R^ Souhlas. Navíc princip u d a v a č s t v í spočívá v tom, že je zpravidla buď zcela anonymní, nebo je autor udání příslušnými složkami utajen. Což nelze tvrdit o zcela transparentním jednání europoslanců Zdechovského a Peksy.

3 2
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli