Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Hlinko. Váš rozbor je neprůstřelný. Opravdu byste byl schopný takového tunelu, jaký naznačujete?

0 0
možnosti

P70a94v87e94l 36P49o73n70e64c

23. 1. 2020 12:25

> Co se vlastně změnilo od nástupu Babiše do politiky?

Pozitivní trend lze sledovat zejména při srovnání se zakázkou CRAB, která proběhla za vlády ODS.

https://kraisl.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=742517

0 0
možnosti

Nemluvě o tom, že možná stačí rozkliknout http://www.eznamky.sk a celý ten web vzít, počeštit a zaplatit jeho autorovi příslušný obolus, nebo si toto "nouhau" pronajmout na určitý počet let a s příslušnými "národními úpravami" pak provozovat. Ale to by kamarádi a kamarádi kamarádů pak nevydělali svých pár miliónků, že pane Babiši?

0 0
možnosti

Pokud mne paměť neklame, tak pan ministr JUDr. Kremlík, v nějaké funkci, a zřejmě ne řadového referenta, fungoval na ministerstvu dopravyuž za vlády ODS ministra Řebíčka, který sice i bez lexu Řebíček prodal svoji stavebně dopravní firmu Viamont, ale ta za dobu jeho ministrování zvýšila objem státních zakázek zázračně X násobně. Pro praxi je každá zkušenost dobrá, bo jak známo, šedá je každá teorie ... :-) https://cs.wikipedia.org/wiki/Vladim%C3%ADr_Kreml%C3%ADk . https://www.idnes.cz/zpravy/archiv/politik-ktery-je-poradne-za-vodou-ales-rebicek.A100720_125133_kavarna_chu .

2 0
možnosti

:-)......Jaroslave......roční obrat 700 mil, pak se to počítalo v miliardách! Zřejmě to bylo "čisté" OK ! R^R^R^

0 0
možnosti

AB je neustále na cestách, často spatřován na chodnících. Stále hledá oněch 200 mld Kč úspor ! Jak skutečně fantastické - Výkřiky líbivých hesel, stačí to ! Dnes, 15.01.2020 - Bude ČR opět Silnější a důstojnější. EU začíná jednat o podvodech oligarchy, jako samostatný od zneužívání dotací ... Nakonec se ukazuje, že AB uspěl - On ty úspory skutečně našel a ještě je rozhojnil ! Podobně s EET - Z výnosů stavíme školky - školy a věří tomu pouze voli ! ... :-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS