Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zkuste cist take na jinych webech.

Vas clanek mi silne pripomel doby drivejsi, kdy byl vselek na vsechno Marxismus-Leninismus.

Jine zdroje informaci stran napripoustela.

0 16
možnosti

;-D Klidně uveďte věc na pravou míru. To já připouštím.

4 0
možnosti

Staci uz jen Jmeno. Jmenuje se Carola Rackete. Po maturite v Celle vystudovala vysokou namorni skolu v Elsfleth, ma hodnost nadporucika Bundeswehr a mluvi nekolika cizimi jazyky.

Jak jste na tom vy?

To co jste napsal, abych se prizpusobil vasemu stylu mi pripada neskutecne hloupe.

Vzpomel jsem si na Karla Sipa, ktery si vzdy o svych hostech nejdriv neco zjisti, aby nebyl za cisare pana.;-D

0 8
možnosti

Odkaz na článek zmiňující její vzdělání uvádím níže. Jenže papír na něco vůbec neznamená, že je člověk také chytrý. Věřte mi, že se svými zkušenostmi s různými lidmi si z nějakých papírů ze škol na zadek rozhodně nesednu. :-)

9 0
možnosti

To, že má někdo něco v profilu na internetu ještě neznamená, že splňuje dané podmínky. Vzpomínám si na spoustu lidí, kteří v době bez sociálních sítí měli natištěné navštívenky s tituly a žádnou školu nevystudovali. Ale pro všechny to byli páni doktoři, docenti nebo inženýři.

3 0
možnosti

Neni to z zadneho profilu na internetu pane Krali. Zkuste sam neco o ni hledat. Pokud o ni oba s panem Hlinkou pistete ze je hloupa, dokazte ze umite hledat i jinde a jste chytrejsi nez ona.

Jinak mne nenapada nic jineho, nez ze opak vasich prispevku je pravdou.

0 2
možnosti

Nejspíš se s ní znáte osobně, když jste tak přesně informován. Protože jinak si neumím představit, odkud informace o kapitánce máte. Rád se nechám poučit a těším se, že mi uvedete patřičné zdroje.

5 0
možnosti

Kazdy s IQ vetsi dnesniho data si je umi najit na netu. Jedinou podminkou je znalost jeste jineho jazyka nez cestiny. A to vse vy jiste splnujete, tak do toho.

Vim, ze musite mit vzdy posledni slovo,

0 0
možnosti
Foto

Pane Vokoune, v Čechách se říká, že "diplom z vysoké školy ještě není patent na rozum", možná si na to ještě vzpomenete. To, že ta madam vystudovala nějaké školy nikdo nezpochybňuje, ale to, že nabyté vědomosti neumí logicky používat, je nezpochybnitelný fakt. A pak je ještě fakt, že ta ženská je naprostá fanatička, což je ovšem charakterová vlastnost u Němců poměrně hojná.

3 0
možnosti
Foto

To píšete Vy, který si za dva roky nevšiml výjimečného stavu ve Francii, i když tam podle Vašich vyjádření bydlíte? To chce notnou dávku drzosti.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS