Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

nevím kdo a proč založil tohle uskupení. Jsou to recesisté a je s nimi sranda.

Čím si jsem jistý je to, že andy je nebezpečný psychopat toužící po moci. A proč si to myslím? Protože tohle na něj sedí, jak zadek na nočníku. https://www.youtube.com/watch?v=ms2DDtXH9bs

0 0
možnosti
SB

Tuto stranu založili magoři, jinak si to neumím vysvětlit.

1 0
možnosti
DP

To samozřejmě jsou, ale pobavili.;-D

3 0
možnosti
ZD

Pokud se řekne blbnete z hladu tak to asi - podle fotky - nebude pravda, že z hladu. Že ale blbnete za tím si stojím. Chytáte se malicherností jako něco trenýrek a dáváte do souvislosti věci tak divně, že si nic jiného myslet nemohu.

2 4
možnosti
ZH
JS

Vy asi neznáte výsledky voleb do EU nebo počítáte s tím, že je nikdo nezná. Jinak si neumím ten Váš blábol vysvětlit.

3 8
možnosti
ZH

No... Já ale psal o něčem jiném, jestli jste to nepoznal. ;-D

8 0
možnosti
SN

:-).......Ještě, pane autore, napište článek o tom, jak Babiš "tuneluje" republiku a jak ji zhodnocovaly a o naši životní úroveň se staraly minulé vlády od. r.1989! Už se těším! !!!!!!

5 11
možnosti
ZH

Když on se Babiš stylizoval do role takového Jánošíka, který napravuje zločiny svých předchůdců. Jenže to nějak zmatlal, protože je ještě horší než jeho předchůdci, takže toho jeho Jánošíka lze interpretovat takto: chudým bral, sobě dával.

14 0
možnosti
Foto

Pokud se náš moudrý pan prezident obává toho, že někdo mohl název zaměnit a místo ANO 2011 to nechtěně hodil trollistům, tak má o inteligenci voličů ANO 2011 vysoké mínění. Ale já ostatně taky.

17 0
možnosti
ZH

Zeman už citací slov Höschla ve svém projevu v parlamentu v roce 1992 stvrdil, že o občanech státu má dost mizerné mínění.

11 0
možnosti
MK

Recesisty nevolím, neboť jejich síla něco změnit je téměř nulová. Jsou mi však sympatičtí, protože vnášejí lidskost a veselí do jinak veskrze vážného volebního rituálu.

A kdo nepozná, že se jedná o recesi, ten by snad vůbec neměl mít volební právo. Takoví jedinci u voleb nadělají víc škody než užitku.

15 0
možnosti
JN

Tušil někdo před pár lety, že Piráti to dotáhnou do parlamentu?

2 0
možnosti
AF

A77l96e62š 33F89i31f39k31a

28. 5. 2019 21:20

Kdo si hoví, tomu je dobře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli