Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J52a22k86u34b 55H95o91z95a

7. 1. 2019 9:10

Je to trochu extrém, ale jednou přišel uťápnutý kolega do práce se sečnou ranou napříč obličejem. Ukázalo se, že ta jeho ho vzala sekáčkem na maso přes ksicht.

0 0
možnosti
VF

V celé prapůvodní podstatě všech možných naháněk o pomyslných právech je chimérická snaha postavit do latě interpersonální vztahy provázející lidskou tlupu od pazourků po dnešek. Ve vztahu dvou lidí ať homo nebo heterosexuální orientace se vždy takzvaně bojuje nebo vyvažuje dominance a submisivita a to v celém časovém horizontu vztahu. Jestli jsou dvě osoby k sobě připoutány ekonomickými a společenskými vztahy, vždy nastanou konfliktní situace a záleží jen na schopnosti dohody je řešit resp. přežít. Středověké náboženství z pouště si však s tím umí poradit - bijte je! Tak ho tady za čas budeme mít, protože navzdory podpisům všech idiotských smluv, ve státech kde toto náboženství vládne, si s nějakou smlouvou jenom vytřou zadek. A zdejší konzumem přežraná euroatlantická tlupa se bude sebemrskat na vymyšlených bebíčkách genderistického útisku. Dobře nám tak, že jo ?

5 0
možnosti
JT

J83i78r64i 75T89i56c88h28y

6. 1. 2019 17:20

Ty detaily ve smlouve jsou dulezite, predevsim jde ale o to, ze to je jeden z tech "levicacko-fasistickych" zpusobu jak ovladat spolecnost.

9 0
možnosti
Foto

máte asi hodně špatné zkušenosti s ženami a to evidentně natolik ovlivnilo vaše vnímání světa že nejste schopen si připustit, že existují ženy které skutečně trpí a jsou zneužívány:-/je mi vás upřímně líto

0 4
možnosti
ZH

Proč si vymýšlíte lži? Nic z toho, co mi podsouváte, netvrdím. Já jen tvrdím, že disproporce mezi původci násilí (v naší kultuře) není ani zdaleka tak velká, jak tvrdí úmluva a dokumenty související. Z toho pak vychází, že celá úmluva je postavená na podvodu. Je-li někde podvod, je tam i špatný úmysl. Takže už jen dovozuji ten úmysl.

Úmluva se navíc tváří tak, jako by měla zlepšit postavení žen v islámské světě (protože tam opravdu je postavení žen horší). Jenže tam je to ze zákona, takže na islámský svět nebude mít úmluva žádný reálný dopad. Tedy opět se jedná o podvod páchaný na naší kultuře.

7 0
možnosti
PB

Velká karma. Je zajímavé, že když statistiky domácího fyzického násilí na ženách nevyznívaly dobře pro neziskovky, které se na tématu ve velkém počtu tučně přiživují (pochop, násilí bylo málo), byly vymyšleny další formy domácího násilí, mnohdy i paradoxní. Např. ekonomické rukojmí versus slídění. Prakticky je to o tom, že pracující muž musí třebas i ženě povalečce, gamblerce, alkoholičce apod. dávat tučnou část výplaty bez ohledu na samotné nutné výdaje domácnosti a přitom se ani náznakem nesmí zajímat o to, proč si v jeho nepřítomnosti tahá do bytu cizího chlapa a co s ním dělá (je to její host a na to ona má právo). Naproti tomu fakt, že při rozvodu je dítě a s ním významná část majetku a příjmů automaticky svěřována do péče matky se jako psychické vydírání nebere. Ale právě tato praxe vydírání skrze děti je asi tím největším psychickým terorem v naší společnosti. V právním světě, kde by se u rozpadu vztahu dokládalo kdo rozvod zapřičinil a kdo, jak a čím přispíval do chodu domácnosti a na péči, a podle toho by pijavice (ať muž, či žena) mohla odejít s holým zadkem, by toto možné nebylo. Protože nevím proč se v našem rodinném právu (při rozvodech) na toto dokonce NESMÍ BRÁT OHLED (ale bere jen v případě, že to přitíží muži).

5 0
možnosti
Foto

R^ Pro ,,odlehčení". Souboj mezi patriarchátem a matriarchátem. Přičemž ,,genderově vzato"jde vlastně o nonsens, neb to to i to by bylo jen jedno veliké ,,TO";-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli