Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

>>Toto je velmi dobrý návod, jak jednat s muslimy, kteří se hrnou do Evropy. I Korán vyžaduje...<<

Je velmi zajímavé, že si "křesťan", jako návod, jak se chovat k uprchlíkům, bere jako základ Korán, nikoli Bibli.

>>Cílem učení Mohameda není mírové a poklidné soužití společně s jinými kulturami nebo náboženstvími<<

Vaším cílem, podle toho, co pane Hlinko píšete, také není mírové a poklidné soužití společně s jinými kulturami nebo náboženstvími - vy nejednáte podle Bible, ale podle Koránu, ze kterého si, stejně jako islamističtí fanatici, vybíráte pasáže, které "ospravedlňují" vaši nenávist vůči jiným kulturám - a jednáte podle nich. Proto tvrdím, že jste stejně nenávistný, jako kterýkoli nenávistný imám, který hlásá "svatou válku" proti "křížákům". Vy hlásáte totéž (jen v "bleděmodrém"), vy se dokonce řídíte tím samým, proti čemu bojujete - vy jste opravdu zdatný "doublethinker" - O'Brian by z vás měl opravdu velkou radost...

>>pak zůstává jen jediné vysvětlení jejich příchodu: jsou to invazní vojáci<<

Vy máte, pane Hlinko, svět tak "jednoduše nalinkovaný"... Pokud není pan Hlinka ani křesťan (neřídí se podle Bible) ani muslim (řídí se sice podle vybraných pasáží z Koránu, ale zároveň brojí proti ostatním lidem, kteří se řídí více či méně Koránem jako celkem), pak zůstává jen jediné vysvětlení jeho chování: je to voják záškodnické armády, jejímž cílem je vyvolání občanské války v Evropě. "Blbé, to se bude líbit", viďte? Ale blbé jen zhruba asi tak stejně, jako ty vaše nesmysly o "invazní armádě".

0 0
možnosti

Vy jste patrně nečetl nic o tom, jak byl apoštol Pavel židům židem a pohanům pohanem, že? Pokud chcete jednat s lidmi z odlišné kultury, měl byste o ní něco vědět. Budete-li cpát do všeho a všem, ať chtějí nebo ne, křesťanské zásady, pak budete páchat zlo.

Mým cílem právě je mírové soužití. Proto se seznamuju s tím, co hlásá islám. A protože zjišťuju, že je natolik nekompatibilní s naší kulturou, jediná cesta k mírovému soužití je zabránění mísení. Naopak ti, kteří takové mísení podporují, rozpoutávají konflikt - násilný.

To, že v podstatě každý zdravý muslimský muž je vojákem, jsem si nevymyslel já, ale Mohamed. Citace Mohamedových slov jsou v článku. :-)

1 0
možnosti

Invaze nemusi byt jenom ozbrojene vylodeni na uzemi protivnika. Staci pouze zaplaveni uzemi napadene civilizace masou desitek a stovek milionu lidi, ktera je ve svych koncich uz naprosto nezvladnutelna .

(Tabor svatych, Jean Raspail, Kosmas, 2009 )

4 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli