Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Hlinko, je to sice mimo téma, ale měl byste nahlásit dnešní blog pana Čermáka za porušení kodexu blogera. :-/

0 0
možnosti
ZH

Vás asi trápí, že mám osobní spor s panem Hornerem, který má nějakou příčinou vzešlou od něj a historii. Ale už pod ním jsem vám psal, že jsem ho nenahlásil, zjevně mě někdo předběhl.

0 1
možnosti
Foto

Pane Hlinko, děkuji Vám za tento článek!

1 0
možnosti
Foto

No ve svém zanícení jste jaksi pominul fakt, že Saudská Arabie podporuje právo Palestinců na vlastní stát a z jejího pohledu je Izrael Agresor, ktrý obsadil cizí území.

Nejde (respektive nemusí jít) tedy o nesnášenlivost náboženskou, ani národnostní ale o zcela běžný postoj-nechce být spojován s agresorem a je logické, že mnozí jej za tento postoj podporujjí když dle OSN okupuje některé území Izrael neoprávněně, je logické, že je za svůj postoj podporová když Izrael omezuje práva menšin na svém území,....

Stejně by to mohlo platit u Ukrajince a Rusa,platí to o umělcích co nechtějí být spojováni s Babišem,....

2 17
možnosti
Foto

No a tak by podle logiky toho, co píšete, neměl být nikdo nucen stát vedle, vítat, živit, či podporovat, muslimy, protože vyznávají islám, který přikazuje utlačovat nemuslimy, ženy, sexuální menšiny, a v neposlední řadě i zabíjet atheisty a odpadlíky.

15 1
možnosti
JL

A komunista by neměl stát vedle kapitalisty!

5 0
možnosti
MP

Zajímavý článek.Ale neřekl bych, by tak zvaní sluníčkáři stranili jenom jedné straně.Myslím, že právě oni mají cit pro lidské, humání jednání.To znamená, že by chování toho muslima alespoň vnitřně odsoudili.

0 19
možnosti
ZH

;-D Vnitřně odsoudili... A proč to neudělají veřejně? Snad se nebojí, když jsou tak agresivní vůči odpůrcům islámu?

23 0
možnosti
PK

..není tomu dlouho co zde někdo publikoval článek tvrdící slovy expertů, že muslimům je islám lhostejný... možná pár muslimům ano, ale většina...

9 1
možnosti
JK

Jestli se nepletu, tak se jednalo o článek o muslimech v Čr, přesněji řečeno o jejich vztahu k islámu. Nevidím souvislost, v tomhle případě se jedná spíš o vztah k Izraeli.

2 0
možnosti
KC

Díky za připomenutí! Ještěže slunčata už táhnou za kratší konec provazu, jsou to bludaři - hrobníci vlastní kultury.

14 5
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli