Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Proč se lidé bojí Muslimů je dost nepochopitelné.Je jen potřeba,aby se Muslim choval podle zásad Islámu. Jen v Česku je problém,tady jsme nakaženi bolševismem na několik generací.

0 0
možnosti
Foto

Já to ještě zamotám tím, že Indiáni nejsou původními obyvateli Ameriky, neb přišli z Asie, že se tam dostali Vikingové a údajně i starověcí Řekové. Řekl bych, že lidi se navzájem okrádali a mordovali od počátku světa. Adam se prostě Šéfovi nepovedl.

Karma! R^

0 0
možnosti
MK

R^ No, Váš sarkazmus to popsal dost přesně. ale je to ještě horší; Váš příklad z pláže má historickou skutečnou předlohu: cca 300 let piráti ze Salé (v té době postrach moří), tedy piráti z Alžíru, Libye, Maroka zajímali evropské lodě i s posádkou a navíc napadali (přesně dle Vašeho popisu) evropské pobřežní osady a města a celkem , vedle zboží, ukořistili přes 1 milión bílých otroků.

5 0
možnosti
ZH

Však podobnost není čistě náhodná. :-)

2 0
možnosti
JL

Autor si dělá srandu, ale bohužel má v lecčems smutnou pravdu - běloši dělali opravdu dost velké hovadiny během celé kolonizace...samozřejmě můžeme se na to podívat darwinisticky: žádná jiná lepší rasa nebyla, nějaká jemnější a empatičtější, byli prostě nenažraní Španělé, co chtěli jen zlato atd. Afriku si jednu dobu rozdělili Francie, Anglie, Itálie, Německo, Belgie...možná jsem na někoho zapomněl. Teď znudění běloši stárnou, nemnožej se a lákaj sem bývalé otroky, tedy některé země - zy vyspělejší západní, velmi humánní, co dřív byli ti kolonisté :-)). To jsou paradoxy, pane Havel. A Tibet už nikoho nezajímá. Víte, co si myslím, že Čína - to bude to miliardové Japonsko za pár dekád a naši potomci se budou divit. Ani Evropská federace s islámem to nezachrání, i kdyby se zřekla Ježíška.

4 0
možnosti
JL

Holandsko samozřejmě - ti šli na jih.

0 0
možnosti
DB

BUDETE se snažit být mezi prvními? nebo si raději počkáte až na konec ? Abyste si to pěkně užil?

0 3
možnosti
ZH

Myslíte důchodci? Ne, já mám před sebou ještě dost let.

2 0
možnosti
AK

A to má být humorné?

Asi mám jiný druh smyslu pro humor...Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli