Diskuse

Občanská povinnost: dejte podnět ke zrušení nějaké zbytečné zákonné normy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neříkám, že EET je nějaký zázrak, bez kterého bychom se neobešli. Ale ani jeho implementace, ani jeho použití, není nic tak drastického, jak líčíte.

A to tento systém používám každou službu vícekrát a jedinou známkou, že účtenka byla v systému zaregistrována jsou ony dva dlouhé soubory znaků, ale žádné zpoždění.

0 0
možnosti
ZH

Zákon obsahuje pro většinu občanů nesplnitelnou povinnost. Problém je v tom, že ta většina vůbec netuší, o co se jedná, tedy ani netuší, že je pro ně nesplnitelná. Je to povinnost chránit certifikát a autentizační údaje před zneužitím, jinak vám hrozí pokuta do 50 000.

0 0
možnosti
Foto

Stát je organizace ve společnosti, která se snaží udržet si monopol na použití síly a násilí na daném území. Konkrétně jde o jedinou organizaci ve společnosti, která získává příjmy nikoliv dobrovolnými příspěvky nebo platbami za služby, ale donucením. Zatímco ostatní jedinci nebo společnosti získávají příjmy produkcí zboží a služeb a mírumilovnou a dobrovolnou směnou tohoto zboží a služeb s ostatními, Stát získává příjmy použitím nátlaku, tj. hrozbou vězení a použitím bajonetu.

Je proto dětinské myslet si, že budete vyslyšen.

1 0
možnosti
ZH

Pokud to těch zbývajících cca sedm milionů předem vzdá, pak nebudu. Vím o tom. :-)

2 0
možnosti