Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jsou dvě možnosti, jak si zajistit blaho :

1) Investuji svůj 100% majetek + jméno + nejistou budoucnost + zapomenu na pojmy ZP - dovolená + nemoc - do něčeho se dám, stanu se OSVČ ... (Čekám i kontrolu, nicméně naivně taky podporu, metodickou pomoc, zjednodušování mého úsilí) ...)

2) Nemám odvahu, neumím to, nechce se mi ...Nechám se pronajmout, jako pracovní síla. Nejlépe, na kontrolu ad 1) ... Čím nás bude více - tím lépe, už je nás zase nových 30.000 ... To není špatné - Až nás budou miliony ! ... Tak bude lípe :-)

5 0
možnosti
LC

proč má zaměstnanec Aladín platit daně a zdravotní a sociální v superhrubé mzdě a Alibaba vytočit polovinu sudů na černo a z toho na ruku zaplatit pingla a kuchaře a neplatit daně a ZP a SP ?

1 5
možnosti
Foto

Na to se zeptejte lidí co si říkají stát.

0 0
možnosti
LC

tak krátí ty tržby , nebo ne ?

jinak těch 5000,- kč za tiskárnu účtenek a tu ruličku papíru si dá do nákladů, alibaba

;-D

1 5
možnosti
VT

Ano dá si je do nákladů. Ale prvně na ty náklady musí vydělat. Takže dejme tomu, že jeho zisk je 5000 Kč á měsíc. Takže náklady na tiskárnu a ruličku papíru si dá do nákladů a dělal tento měsíc zadarmo.

A další měsíc má náklady na připojení na internet, dejme tomu nějaké problémy se softwerem či pod. Také si to dá do nákladů. Ale na ty náklady zase musí vydělat.

Má navíc se sytémem práci navíc a starost s tím, že bude postihován pokutou když udělá chybu byť i nevědomky.

Takže buď zvedne ceny aby se mu to vyplatilo nebo skončí.

5 0
možnosti
RT

Ale mám pro Alibabu dobrou zprávu: ty hajzlíky už od určité doby nebudou muset být oddělené, protože se lidé budou chodit vys..t bez ohledu na pohlaví, jak psala jedna soudružka v sobotním vydání Idnes o Norsku! Takže Alibaba možná časem až příjdou ty světlé gender zítřky, ušetří na 1 záchodové míse a umyvadlu, ty prodá Agrofertu a bude tak na klávesnici od EET.

A když k tomu dostane koblihu od Andreje, bude Alibabovi super!

Jinak za článek dvojitá karma.R^

8 0
možnosti
JN

J65i35ř43í 55N91o44s59e69k

5. 12. 2016 0:20

Naopak, ty hajzly budou tři - muži, ženy a třetí pohlaví - na některých univerzitách v Kalifornii si to už studentíci vyprotestovali 8-o

3 0
možnosti
Foto

R^ ... a nedej bože, že by Hrabiš zjistil, že na grilovačce má jiný než vodňanský kuře a klobásy od souseda řezníka, který je sám vyrábí a nekupuje prefabrikát z Kostelce.

4 0
možnosti
JN

J44i21ř33í 21N17o16s51e80k

4. 12. 2016 23:49

Stačí na udání hygiena.

RvRvRv

2 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli