Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém p. Janoty, sluníčkářů a dalších je, že vidí migranta - muslima jako člověka; tedy přesněji vidí obal, schránku. A jen a jen na tu schránku připasovávají své pseudohumanitární hesla. Že u některých to člověk není, že je to monstrum, si nechtějí připustit. Monstrum vysvětlím: neváží si vlastního života, často i jeho matka oslavuje jeho rozprášení do prostoru, jeho vstup na nebesa; jak by si takové monstrum mohlo vážit života jiných?!!

Až k nám budou chodit tyhle monstra s cedulkou na čele, bude jasněji, kdo je kdo. Žádné sluníčko je neumí roztřídit a při své scestnosti berou všechny. Když to bude ta o něco lepší varianta a nemostrum nás bude "jen" vyžírat, je v záloze jejich II. a III. generace a monstrum se může vylíhnout, tak jako vraždící ve Francii.

Proto děkuji, nechci ani jednoho!

12 2
možnosti
Foto

Problém p.Kulhavého a dalších tmářů je, že vidí migranta - muslima jako monstrum, tedy přesněji vidí obal, schránku. A jen a jen na tu schránku přidávají své předsudky, fóbie a hysterická heslo. Že u většiny jde o lidi v nouzi a žádná monstra si zkrátka nechtějí připustit. Každý přistupuje k životu podle své vlastní povahy. Někdo vidí lidi v nouzi, kteří potřebují pomoc, protože je duševně zdravý člověk. Má normální lidský soucit, dokáže se vcítit do pocitů jiného člověka, zkrátka má normální vlastnosti člověka. Vlastnosti, které nás odlišují od zvířat. Jiný žije v zajetí hysterie, předsudků, iracionálního strachu. Podezírá všechny kolem sebe z úmyslů, které jsou většinou vlastní právě jemu. Nic proti takto narušeným jedincům. Ale návštěva dobrého psychiatra by možná jejich problém vyřešila. Do té doby samozřejmě lze považovat sklenici za poloprázdnou. Mám raději, ale ty, kteří ji vidí poloplnou. Na množství tekutiny ve sklenici úhel pohledu nic nezmění. Jdm ti optimisté mají asi život plnější a šťastnější. Ti, kteří si neváží života bližních v nouzi, si většinou neváží ani vlastního života. Musí to být smutná existence.

2 5
možnosti
Foto

Je až směšné jak se Koránem ohání lidi jako vy, kteří ho neznají, nestudovali, neznají jeho výklady...a považují své teze za jediné správné.

A většina těch lidi co ho studují, studují i Sunnu a Hadísy, v Islám (a tedy i korán) věří se v interpretaci Koránu shodnou snad jedině na tom, že se neshodnou.

3 12
možnosti

Tak ještě jednou:

https://www.stream.cz/islam-v-cr/10007941-zakladni-pojmy-tradice-a-myty

1:00 - ... A nejde-li to mírovými prostředky, tak určitým násilím.

6:21 - A nemyslím si, že je dobré, aby sem nekontrolovatelně proudily jakékoliv cizí kultury...

6:45 A patří islám do České republiky? Ne.

Řekl řadu zajímavých věcí, které ukazují naivitu sluníčkářů. Ale ještě více (a závažnějších) věcí neřekl.

A k jeho názoru, že Korán nepatří do rukou laikům. Je to naprosto stejné, jako dříve byla laikům zakazována Bible (nějakou dobu se za vlastnictví Bible i upalovalo). Mělo to svůj důvod - klér se bál, že budou odhaleny jeho lži a nepravosti. S Koránem je to stejné.

11 1
možnosti
Foto

Líbil se mi ten odkaz na článek Co vlastně chtějí sluníčkáři. Dobrá reklama. Možná by stálo za to si jej přečíst. Hned bod jedna stojí za to.

"1.Sluníčkáři nejsou přívrženci islámu, dokonce většina z nich ani nevlastní korán. Na rozdíl od některých konvičkovců a samotného Konvičky. Sluníčkáři nechtějí u nás zavést právo šarí’a, ani chodit zahaleni v burkách a koupat se v burkinách. Toto si opravdu jejich odpůrci o sluníčkářích myslí. Proto za všechny sluníčka, dobrosery a kavárníky říkám: nechceme se přizpůsobovat islámu ani nejsme muslimové."

V tomto kontextu nepřijde vám citování pasáží z koránu oblíbených fanatiky z Islámského státu, tak nějak nadbytečné?

2 18
možnosti

Pane Janoto, další body bod 1 vyvracejí. A to proto, že neznáte Korán. Prostě vůbec nevíte, co obhajujete.

17 1
možnosti

A29d18a93m 31P72o24c85h97e

28. 9. 2016 19:55

Teď vám sem sluníčka budou tvrdit, že to je vytrženo z kontextu, ale žádný ten kontext nebude schopen doplnit. Už jsem to absolvoval mnohokrát.

12 1
možnosti

ono tam ani zadny kontext neni, ten Koran je cely psany tak nejak heslovite

11 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS