Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prostý lid vidí to co nevidí vláda, parlament, senát a jim podobní zabedněnci a až se tady budou procházet islamští radikálové a řezat hlavy nevěřícím už asi bude pozdě i když výše jmenovaných se to netýká ti utečou a v lepším případě je bude chránit armáda, policie a bodygardi. Jsem zvědav jak dlouho premierovi vydrží ta smířlivá politika, jen jedno vím určitě že nejsou schopni udržet na uzdě nepřizpůsobivé natož čelit nebezpečí islamistů.

11 0
možnosti

R^ Už dlouho píši (momentálně ne, neb jsem lehce vyobcován z hl. strany) o tom, že chtějí-li se ti "umírnění" oddělit od ortodoxních - radikálních muslimů, měli by stvořit Kodex evropského muslima, který by byl v souladu s evropským právem. Nejsou-li toho schopni, platí Erdoganova slova, že islám je jen jeden a pak každý šátek na ulici signalizuje nepřátelství a nenávist.

Evropští politici včetně těch našich musí už konečně vzít na vědomí, že islám je všechno jiné, jen ne klasické náboženství. A z těchto důvodů při případném přijímání uprchlíků je nezbytné přihlížet k jejich náboženské orientaci.

Mám však oprávněné obavy, že tohoto rozlišení nejsou evropské elity schopny a tak jediná náprava stávající situace je přes jejich urychlenou výměnu!

11 0
možnosti

Oni si dovolili vyobcovat hlavního ideologa BPI?;-D

2 3
možnosti

Máme naprosto stejné názory na situaci, jen já jsem svůj příspěvek zveřejnil až chvíli po Vás. Zdravím a mám radost, že počet nás, rozumných, pomalu stoupá.

http://vaclavhusak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=536829

8 0
možnosti

I60v54a56n 77M72i31n18á38ř

16. 7. 2016 13:56

Opravdu se nelze domnívat, že islámští migranti k nám přichází se srdcem na dlani ! S jejich vzrůstajícím počtem bude teror a masakry obyvatel v EU - zákonitě přibývat. Evropa si zcela vědomě připravuje vlastní, budoucí zkázu. Aniž by bylo nutné hodnotit islám z lidskoprávního hlediska - zůstává holým faktem, že skutečným vražedným teroristům - vytvářejí ostatní "běžní" muslimové - ideální zázemí. Jen v posledním roce jsme se měli možnost všichni přesvědčit, jak pouhých několik atentátníků dokáže způsobit v tak velké zemi, jako Francie .. hotové peklo ! Intervaly těchto útoků se stále zkracují a sebeostražitější policie těmto zákeřným atakům - není schopna čelit !!!

15 0
možnosti

J97a44n 31R63á23ž

16. 7. 2016 15:01

Čelit konkrétním útokům teroristů opravdu nejde. To se ukazuje v Izraeli. Ale tyto útoky se dají minimalizovat vhodnou prevencí, mezi kterou patří i ozbrojení civilistů

Že například internováni potenciálních nepřátel se neslučuje s demokracií je nesmysl šířený utopistickými hlasateli pravdy a lásky. USA byly demokratickou zemí i v době, kdy internovaly Japonce po napadení Pearl Harbouru. Ohrozilo to demokracii v USA? Ani náhodou.

Dokud nebudou muslimské organizace v Evropě hromadně protestovat proti terorismu páchaného ve jménu Islámu, dokud se z mešit bude spíše než odsouzení teroru ozývat spíše jeho podpora, musíme vycházet z předpokladu, že muslimové, až na pár výjimek, teror schvalují a tak s nimi musí být i zacházeno. A lidskoprávní hlupáci, ať si hlásají co chtějí.

10 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli