Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P54e68t48r 92K22ř53í16ž

14. 11. 2015 22:35

Abychom mohli posoudit slova českých muslimů „Poselství islámu, dle slov Koránu, je poselstvím milosrdenství všem lidem", postačí jen citovat oficiální islámské zdroje. Nejprve několik výňatků z Koránu:

2:191: "ZABÍJEJTE je všude, kde je dostihnete, a vyžeňte je z míst, odkud oni vás vyhnali, vždyť svádění od víry je horší než zabití.(...)"

4:89: "A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní.(...) A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a ZABTE, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky"

8:55: "Nejhoršími tvory před Bohem jsou ti, kdo byli zatvrzele nevěřící a stále ještě nevěří."

Takto lze pokračovat dále. Přímé výzvy k zabíjení a k nenávisti. Jenže není jen Korán, ale i životopisy Mohameda a komentáře ke Koránu a tam jsou ještě horší informace. Několik příkladů:

Tabari IX:69 “ZABÍJENÍ nevěřících je pro nás nevýznamnou věcí”

Tabari VIII:38 “Alláhův posel nařídil, aby byli SŤAŤI všichni židovští muži a chlapci, kteří dosáhli puberty”

Ishák 316: “Po Badru poslal Mohamed množství nájezdníků s příkazy zajmout některé Mekkany a UPÁLIT je zaživa”

Ishák 464: "Poté bylo po skupinách SŤATO 800-900 dospělých mužů kmene Banu Kurajza a vhozeno do příkopů vykopaných v Medíně”.

A opět by bylo možno pokračovat dále. Popisy brutálních masakrů konaných na příkaz Mohameda. Vskutku "poselství milosrdenství"...

3 0
možnosti
Foto

Hospodin promluvil k Mojžíšovi: „Než budeš připojen ke svému lidu, vykonej pomstu synů Izraele nad Midiánci.“

...

Vytáhli tedy do boje proti Midiánu, jak Hospodin přikázal Mojžíšovi, a pobili je do posledního muže. Zabili také midiánské krále: Eviho, Rekema, Cura, Chura a Rebu – pět midiánských králů. Také Balaáma, syna Beorova, zabili mečem...

...

Mojžíš, kněz Eleazar a všichni vůdcové obce jim vyšli z tábora naproti. Mojžíš se však na velitele vojska, na vůdce tisíců a stovek, kteří se vraceli z válečného tažení, rozhněval: „Vy jste nechali všechny ty ženy naživu?1 Vždyť právě ony na Balaámovu radu svedly syny Izraele od Hospodina k Peorovi. Kvůli tomu přišla na Hospodinovu obec ta rána! Pobijte tedy všechny chlapce. Pobijte i každou ženu, která už spala s mužem. Všechny dívky, které ještě nepoznaly muže, si nechte živé.

2 2
možnosti

No - masakr ve starověku asi nebylo nic příjemného - vtip je v tom,že dnes se nikdo z kresťanů na tuto krvelačnost už dávno neodvolává,natož aby podle tohoto návodu někde někoho masakroval.Křesťanský svět si prošel svou reformací,protireformací,osvícenstvím.

Islám ustrnul v ranném středověku.Jeho militatní křídlo se na jeho krvelačné návody nejenom opakovaně odvolává,ale bohužel podle nich jedná.

Chápete ten rozdíl ?

Spíše myslím,že ne.Jinak byste nemohl  napsat to,co jste napsal.

5 1
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli