Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý autore, krásně napsané - ale bude ještě trvat, než pochopí... nechtějí totiž věřit, o co tu jde...  Karma :-)R^

3 2
možnosti
KK

Nemyslím si, že je nutné a žádoucí každému v nouzi pomoci. To bychom nedělali nic jiného než kdekomu pomáhali a nestíhali na tu pomoc ani vydělávat.  Rozhodně NE někomu ve vzdálených krajích, kterému mají pomoci především zase tamní blízcí.

Protože to jinak dost smrdí komunismem, kdy všechny zdroje mají být všech ...

1 0
možnosti
FB

"Typický sluníčkář NEMYSLÍ, ale nálepkuje." Říká někdo, kdo používá aktuálně nejrozšířenější nálepku "sluníčkář"....

5 4
možnosti
ZH

Říká se tomu - bumerang. ;-D

5 2
možnosti
PK

Tak sluníčkáři jsou z mého pohledu zvláštní bytosti. Ty, kteří to dělají z přesvědčení, bych tak neodsuzoval jako ostatní kteří to vidí jako byznys. Ale svádět na ně rozhodující díl v současné šlamastyce je omyl. 

Proboha uvědomte si, že částečně je na vině bílá rasa, jedna bílá Němka má tak jedno bílé dítě, naprosto se změnila situace a hodnoty, kdy bílá americká rodina měla 4-5 dětí, zpravidla jedno zemřelo, je minulostí. Bílým se nechce dělat nepopulární práce, i Dlouhý volá po zaměstnávání Syřanů  a spol. Nejsou lidi, jen miliony bez práce, zejména mladých na jihu. Bylo by to na dlouho, ale sluníčkáři nejsou ti hlavní viníci.

Ale abych jen nekritizoval, samozřejmě kdybych seděl ve  Strakovce, bych to tlačil tak aby atraktivnost  ČR byla pro imigranty bez přínosu minimální.

1 2
možnosti
ZH

Já osobně nemám rád jednoduché demografické výlevy o tom, že evropské ženy jsou líné rodit. Sice je to pravda, na druhé straně je v Evropě lidí dost a úbytek obyvatel přirozenou cestou by krajině prospěl. Jenže chybně nastavená sociální politika zvýhodňuje ty, kteří pracovat nechtějí a dává jim prostředky na to, aby plodili další netáhla. Ti, kteří mají zájem se živit sami, jsou naopak touto politikou trestáni vysokým zdaněním a nesmyslnou byrokracií. To následně produkuje nezaměstnané i mezi těmi, kteří by jinak pracovat chtěli a mohli. Zatím je lidí ochotných pracovat převaha (u nich je ta neochota se množit největší), takže porodnost je v celkovém součtu nízká. Avšak, na základě této hloupé politiky se pak snadno "rozkřiklo", že v Německu je lenoráj a vysoké dáfki. Sluníčkáře tedy neobviňuju coby hlavní viníky, ale tito slouží jako masa užitečných idiotů někomu dalšímu (naznačil jsem to v článku), kdo sleduje nějaké jiné zájmy, nám fakticky nepřátelské. V důsledku je fuk, zda to vymýšlí sociální inženýři v nesmyslné naději, že příchozí doplní volné pracovní pozice, nebo chce někdo úmyslně vyvolat válku. Protože v důsledku to k té válce spěje tak jako tak.

8 1
možnosti
PC

Dovolil bych si rozšířit název Vašeho blogu pane Zbyšku asi takto :

"Sluníčkáři - pachatelé dobra na ose zla"

4 2
možnosti

Ono by se to dalo i obrátit. Typický antisluníčkář nemyslí, pouze nálepkuje.

5 13
možnosti

A nejen nálepkuje, někteří z nich už jsou tak pohodlní, že nemyslí a pouze klikají na mínusy. ;-D

2 7
možnosti
KC

Sluníčkáři jsou hrobaři svébytné Evropy. Ve své naivitě ženou kontinent řecko - křesťanské kultury do náručí úhlavních nepřátel, jejichž cílem není nás obohatit, ale zotročit a vnutit svou představu o štěstí.

10 3
možnosti

1) Jak byste zabránil přílivu migrantů do Evropy?

2) Co byste udělal s migranty, kteří již v Evropě jsou?

2 5
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli