Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak dovodil Carl Popper, tak ti, kdo se uzavřou před vnějšími podněty, tak prohrávají. Jinak řečeno, chcete prohrát jako komunisti?

A pokud vlastní Pilsner jihoafrický pivovar, tak stěží mu můžete zakázat, aby se tady usazovali jihoafričtí dělníci. Volný pohyb kapitálu má své náklady. Kolikrát se hlásalo, hanba, Ćeši se neumí stěhovat za prací.

0 0
možnosti

Islám není vnějším podnětem, ale zcela reálným ohrožením. Existuje hranice, kdy je třeba říct STOP.

4 0
možnosti
Foto

jo, ťukla jsem vám tam karmu a mát u mně dobrý kafe.. ;-)R^

5 0
možnosti

Kafe nepiju, ale na pivko zajít můžeme. :-)

0 0
možnosti

Podívejte, tzv. ''sluníčkáři'', jsou trochu naivní a nedokáží domyslet jaké

dlouhodobé problémy s sebou integrace uprchlíků přinese. Ale to co vy

zde postulujete, je jakási forma třídního boje. Sluníčkář, vlastizrádce, extrémista. Doufám, že většina lidí takto neuvažuje. Obavy jsou samozřejmě na místě, ale žádný důvod k hysterií nevidím.

0 9
možnosti

Sluníčkáři nejsou jen trochu naivní, jsou to užiteční idioti, kteří slouží jiným zájmům k destabilizaci Evropy. Můžeme spekulovat o tom, kdo takové jiné zájmy může mít, ale nekompatibilita islámu s čímkoliv a současný příval zejména muslimů do Evropy jasně svědčí o tom, že se nejedná o náhodný jev. Tím spíš ne, že Korán muslimům silně nedoporučuje hledání útočiště mezi nemuslimy. Tedy zjevně je sem někdo nahání.

Je to hodně podobné dřívějšímu šíření komunistické ideologie - pár lidí mělo zájem na ovládnutí světa a využili mas naivních užitečných idiotů.

11 0
možnosti

Dotaz na sluníčkáře, hlásající, že můžeme klidně přijmout a ubytovat uprchlíky. Kde budeme potom bydlet my?

10 1
možnosti

Mně  by zajímalo kam se poděli normální, neextremističtí lidi mírných názorů nešířící nenávist, konspirace atd.? Raději budu sluníčkář  než fašista podporující násilí.

4 21
možnosti

Náno, právě sluníčkáři  každého, kdo nestojí po jejich boku, nevyřvává jejich hesla a nenosí jejich transparenty,  tj. "normální, neextremističtí lidi mírných názorů nešířící nenávist, konspirace atd.", onálepkují známkou fašista!

13 3
možnosti
Foto

jste zcela mimo. Multikulturalismus je založen na dodržování LZPS-tedy nemůže být sám o sobě extremismem, stejně tak se nesnaží nahradit demokratický systém nedemokratickým.

Jen plácáte nesmyslyRv

Mimochodem díky multikulturalismu právě válek ubylo-momentálně je na území EU nejdelší období bez války v historii. Právě oddělování kultur vede k tomu, že se k moci dostávají různé diktatury.

4 24
možnosti
Foto

PS. když se s někým neshodne multikulturalista vyústí to maximálně v to, že s někým nesouhlasí. Lidi vašeho ražení chtějí oponenty zbavovat občanských práv, zavírat do koncentráků....Rv

0 20
možnosti

Nějak Vám uniká, že na rozdíl od "komunismu" podporoval nacismus i ten nejpravicovější kapitál a jak. Sluníčkáři jsou samozřejmě mimo realitu, ale není v pozadí zase ten kapitál, co zaměstná 5 tisíc uprchlíků a za měsíc 10 a za 2 měsíce 20 tisíc?

6 0
možnosti

Z podpory nacismu podnikatelskými kruhy plyne jeho pravicovost? V meziválečném období se podnikatelé obávali bolševiků, tak neměli na výběr. Nesmíte zapomenout, že Marxovo dílo by bez podpory Engelsova "kapitálu" nevzniklo, ergo byl vznik komunismu v samém základu podporován kapitálem a navíc je nutné zohlednit většinově buržoazní původ všech velkých levicových intelektuálů.

2 0
možnosti

Tady někdo vyjádří názor a hned je za extremistu... ;-D Nevím, co je "sluníčkář", ale multikulturalista je kulturní a hodnotový relativista. Jako takový je sice značně pomýlený, ale svým postojem neútočí přímo na demokracii jako systém. Bez ohledu na to, jak bude problém vyřešen, je v ohrožení minimálně otevřená racionální diskuze, která je vlastní západní civilizaci, a která je nezbytná k řešení problémů. Najednou tu máme politickou korektnost naruby. Kdo není dostatečně nekorektní, je vyřazován z debaty. Když prohlásím, že lidem v nouzi se má pomáhat, tak budu označen za multikuluralistického fanatika, když upozorním na rizika islamismu, tak budu za rasistu. Obě strany na sebe hází delegitimizační nadávky "fašista, rasista - xenofil, sluníčkář", a tradiční racionální a morální přístup bude vyřazen, což už samo o sobě je příznakem pádu naší kultury. :-/

3 1
možnosti

Sluníčkář je jiný název pro multikulturalistu.

Na stránkách policie je napsáno toto: "Extremistické postoje ... aktivity, které působí, ať již přímo nebo v _dlouhodobém důsledku_ ...". Sluníčkáři takto působí sice nepřímo, ale působí.

Ano, lidem v nouzi se pomáhat rozhodně má, ale to, co se nyní do Evropy hrne, lidé v nouzi (až na výjimky) nejsou. Je fuk, jaké historky vykládají, jejich chování je prozrazuje.

Za pádem naší kultury stojí přílišný relativismus (sluníčkářský postoj), politická korektnost (tedy vynucování si lhaní), ztráta společných idejí a lenost z nadbytku.

7 2
možnosti

M49a48r65t64i77n 97L59a18c43o

18. 9. 2015 19:32

Vtipné je, že "slniečká" označujú "extrémistov" (copyright by Polický) za nacistov, alebo neonacistov. Pritom si nedokážu (alebo nechcú) zistiť, ako nádherne spolupracovali moslimovia a nacisti napríklad cez WW2. Spájali  a spájajú ich spoloční nepriatelia a spoločné záujmy.

8 2
možnosti

Problém je, že spolupráce Slováků a Hitlera byla přímo ukázková... ;-D Co z toho plyne? 8-o

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS