Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

jen ucelove poskladane polopravdy a nesmysly ... proc? Aby se autor ukazal jako neslunicko a v necem lepsi? Pred kym?

0 2
možnosti
Foto

Tak uz vim pred kym ;-D .... proc si umim tak trochu predstavit ... no jo no

0 0
možnosti

Velký dík za celý článek, včetně citace toho apoštola Pavla. Chtělo by to vyvěsit na obrovské bilbordy po celé zemi, aby ti paraziti měli návod svého křesťanského myslitele trvale před očima

4 0
možnosti

Nepodceňujte je, autore, to není mylně, ale záměrně a účelově.

3 0
možnosti

Chtěl jsem jim dát šanci se z toho průšvihu vylhat. :-)

0 0
možnosti

Multikulti optika pohledu na svět je strašlivě mylná. Velké množství uprchlíků neutíká před válkou, ale utíká do Německa, které je v podstatě pozvalo. Pokud je EU umístí proti jejich vůli do jiných zemí, než do kterých mířili, nemůžeme čekat dobrý závěr. Mnoho uprchlíků prodalo veškerý svůj majetek, aby se dostali do Německa a Brusel je přestěhuje třeba do Rumunska a bude je tam muset držet zavřené, aby neutekli zpět do Německa. Jinak v podstatě nelze naplnit kvóty. Pokud EU schválí kvóty a začne distribuovat uprchlíky po EU proti jejich vůli, čekejme velké sociální problémy v jednotlivých státech. Vláda by také měla rázně odmítnout vyhrožování sankcemi, kterými nám hrozí Rakousko nebo někteří europoslanci. V demokratické unii není možné, aby jeden člen vyhrožoval újmou druhému za jeho politický postoj. Země V4 jsou poslední spásou  i pro všechny občany Německa, Rakouska, Francie nebo Švédska, kteří si nepřejí tento typ obchodní migrace vedoucí k destrukci EU.

1 0
možnosti

J52a79n 74R81á30ž

6. 9. 2015 15:07

Chci se mýlit, ale mám dojem, že uprchlické kvóty jsou záminkou pro zrušení "Schengenu". Zachování volného pohybu osob je v přímém rozporu s prohlášeními bruselských debilů a chaotické " tetky" Merkelové o kvótách.

Příklad: Německo má 80mil. obyvatel a přijme 800tis. ilegálů. EK nařídí ČR přijmout ve stejném poměru k počtu obyvatel 80tis. ilegálů. My je přijmeme tak, že jim dáme pasy a oni prvním vlakem odjedou do Německa.

Což Frau Merkel rozhodně nechce a tak ihned po rozdělení uprchlíků mimo Německo uzavře hranice. Jinak smysl kvót nemá logiku.

0 0
možnosti

Je fakt, ze v Nemecku a Rakousku zase ozivaji nacisticke xenofobni nalady vuci vychodnim narodum. A ve Francii kolonialni nadrazenost vuci vsemu co neni francouzske. Zacina konec monstrozni EU.

3 0
možnosti
Foto

A to jako bez té monstrozní EU na tom budeme lépe? Asi tak jako staří Řimani, kteří se snažili řešit problém imigračních tlaků, taky šli za sociálními dávkami, usazováním těch přistěhovalců na svých hranicích.

0 1
možnosti
Foto

K48a41r64e63l 31R37a73d89a

6. 9. 2015 4:24

R^

Parazitovka - to je skutečně přesný název pro ty sluníčkařské spolky. :-)

7 0
možnosti

výborné postřehy, karma jak..., no neffim ;-)  R^

1 0
možnosti

Nevím, kde byl ten odpor proti Vietnamcům. Tady na Ostravsku tito lidé přišli do továren se učit pracovat na moderních strojích. Pamatuji si jako dnes, když je přivedl otec k nám do rodiny. Skromní, velmi uctiví a vděčni lidé.

11 0
možnosti
Foto

taky mi nevadili a ani nevadí

11 0
možnosti

"parazitovky" přesný termínR^

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS