Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Nemci primo miluji stadni ideologie. Jenze pak ony i je vedou k velkemu nestesti, ale horsi je, ze predtim tim nestestim obdari jine, okolni narody.

0 0
možnosti
PT

Ona velká podobnost s nacismem je tady i další, zase Francie a Německo chce znásilnit celý český národ, zase se chystá okupace, tentokrát nikoliv okupace vojenská ale okupace muslimskými a africkými vetřelci vnucenými nám těmito zeměmi, okupanti to budou de fakto zase němečtí, migranti,  které si Německo léta láká na svoje mohamedánské zázemí a sociální systém jsou migranti co patří Německu. Zase budeme pracovat na Němce, respektive jejich migranty které nám vnutili, zase budeme obětmi okupanta, tak jak to vidíme v zemích kde tuhle migraci celá desetiletí mají, kriminalita, znásilňování, vraždění, tisíce zapálených aut, no-go zony, paralelní státy ve státě,  terorismus, perspektiva že naší potomci budou jednou utíkat před tímhle a právem Šária. Rv

3 1
možnosti
PZ

naprosto přesné ! R^

4 0
možnosti
RH

Multikulturalismus jako způsob soužití kultur je mrtvá idea, jejíž neplatnost je vyvrácena teoreticky i prakticky. Ale mísení kultur bude pokračovat, protože už je svět malý a propojený. Je otázkou, jestli se podaří najít konsenzus na alternativě multikulturalismu.

4 1
možnosti
ON

O29t27t79o 53N79o51v23a39k

6. 9. 2015 13:26

No ony mnohe kultury jsou komatibilni.

Obecne s nicim neni kompatibilni islam, dale jsou problematicti nekteri afracani a cikani, proze se nehodlaji podilet na chodu spolecnosti.

CR to zna jen od cikanu, proze cernoch, ktery chce brat davky, zde nedostane pobyt a je vyhosten, proto taky CR s mnohymi narody, ktere treba v USA delaji vetsinove bordel nema zadny problem. Kdyby neplatili davky cikanum, nemeli by problem ani s nimi, tak to dela Polsko a nema zadny problem, cikansky problem tam nikdo neresi a nejsou tam k tomu zadne integracni neziskovky, presto ze tam cikani ziji.

Kdyz zde prijede Ind hinduista, nebo asiat buddhista, zacleni se, bude pracovat, bude +/- dodrzovat zakony a zvyky CR, jen bude jinak varit, jinak se oblekat, bude mit jiny vkus a v rodine to bude fungovat trochu jinal, ael suma sumarum to nikomu nevadi.

nebude zde pozadovat rezim jaky ma doma, nebude jinym nutit, ze musi jezdit vyhradne jeho jidlo, nebude porazet zvirata jak je zvykli doma, nebude pozadovat segregaci zen a muzu a takovy Ind zde dokonce nebude pozadovat zavadet kastovni system atd.

Tedy se jedan o kompatibilni kulturu ... jak se pozna komatibilni kultura?

Tak ze nepotrebuje zadne zakony o mensinach, zadne neziskovky a zadne organizace na zaclenovani, pokud ano tak jen prekladatelske sluzby a vyuku jazyka, popr CZ zakonu. Dale tak, ze daji sve dcery za manzelky mistnim ... a propos, za to vlastni rodina muslimku zavrazdi. [>-][>-]

1 0
možnosti
Foto

Je velmi pravděpodobné, že sluníčkáře budeme  v budoucnosti nazývat zločinci. I Hitlera část obyvatel Československa vítala, stejně tak jako někteří vítali spřátelené armády v roce 1968.

9 1
možnosti
Foto

Naopak díky multikulturalismu jsme dlouhou dobu bet války. V minulosti nikdy nebylo území střední a západní Evropy tak dlouho bez válek jako v současnosti.

Nenávistně se u nás zatím projevují především odpůrci migrace jako třeba vy.

0 14
možnosti
Foto

Vy jako multikulturalista jste byl asi jeden z těch co vítali rudou armádu v roce 1968

7 1
možnosti
PK

Na rozdíl od Vás jsem prožil skoro 50 let sice v totalitním, ale krásném českém prostředí. Postupně sice přibývalo Slováků, hlavně v Praze, také počet Romů narůstal, Vietnamci sem byli dovezeni na zaučení, Kubánci se neosvědčili - ale pořád to bylo české Česko. Rusa jste běžně nepotkal, já tak něco málo v Mýtě, Jaroměři. Bohužel tak jak jde vývoj, technika, otevření hranic, evropský sklon k přílišnému milosrdenství, snaha kapitalistů zlevnit náklady na výrobu a služby, nízká bílá porodnost, odpor k nepopulárním pracím atd. tak mísení kultur nezabráníte, kdybyste se ... Můžete jen změny mírnit.

0 0
možnosti
Foto

Naší předci byli jiní jonáci, oni se museli za Rakouska vyrovnávat s takovými novotami, jakými byly telefon a emancipace žen. Víte, co to musela být za hrůza. Najednou vedle tebe sedí ve školních škamnách nějaká holka. To samozřejmě myslím pro učitele.

1 0
možnosti
Foto

Máte v tom tak trochu zmatek,  když píšete, že " Němci byli vyvoleným národem, nadlidmi".

Problém tkví v tom, že ti nadlidi měli komplexy méněcennosti ve vztahu k Židům.

Právě proto Peroutka psal, že na rozdíl od Němců my se Židů nebojíme, protože jsme na tom tak intelektuálně stejně dobře jako oni.

0 0
možnosti
ZH

Rozhodně se jako árijská rasa za vyvolené považovali. Za nadlidi taky.

3 0
možnosti
JH

J40a49n 98H79l36e64d86í33k

4. 9. 2015 16:30

jelikož jsou mohamedáni bleskově rychlí a nejsou evropské lenošné bábovky, než se evropský úředník mobilizuje a začne kapku jednat ===  bude bez hlavy. Zcela blbí vládní úředníci nic nedělají a nepřipouští tu hrůzu  současné situace, muslímové jsou už tady a konec lidských  proudů je v nedohlednu. Není pochyb, že je nutné použít zbraní a proud otočit o 180%, za jakoukoli cenu. Současně zavřít naše  zrádce, kteří jim pomáhají

7 0
možnosti
OU
PP

Již zavlekla, je to otázka času.:-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli