Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ses zase nějak po dlouhé době rozepsal, "oslíku" :)

0 0
možnosti

Za předpokladu, že byste vůbec měl co pronajmout není chytré říkat, co nechcete, to co chcete je byt dobře pronajmout někomu kdo může byt zaplatit a to že třeba nechcete Romy etc. si můžete nechat pro sebe, na to nemusíte ani lhát, vy si vyberete toho, kdo se k vám hodí, proto nemůžu věřit, že vůbec máte co pronajmout, protože profesionál tohle ví a nechce před soud.

V zásadě by se neměl nilkdo diskriminovat a i jinak bych vám doporučovala být ke všem stejně vstřícný.

0 0
možnosti

Zkusím zopakovat myšlenku z článku. Dejme tomu, že nechci nájemníka, který chová savce (psa, kočku, fretku, ...). Nebo kuřáka. Nebo svobodnou matku. Nebo ... Prostě mám nějaký svůj důvod, proč to či ono nechci, je to můj důvod, je legitimní (týká se mého majetku) a je mi fuk, co si o tom myslí ostatní. Je to také mé riziko, že nenajdu nájemce. Peču na politickou korektnost a považuju za správné říct své podmínky na rovinu a předem, než se všemožně vykrucovat, politikařit a marnit čas jak svůj, tak případného zájemce. V životě to tak prostě je. Jestliže se s vámi chce někdo vyspat, vám se nelíbí a řeknete mu jasné ne, pak také diskriminujete. A je to oprávněné, byť se vám může nakonec stát, že zůstanete na ocet - váš problém. Stejně tak to musí fungovat s pronájmem majetku.

4 0
možnosti
Foto

No né, Vy ještě žijete?;-)

1 0
možnosti

Ne. To se jen tak přetvařuju.

Společnost se dostala do situace, ke které se prostě musím vyjádřit. Přehodnotil jsem tedy svůj postoj, který jsem vyjádřil ve starších článcích. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli