"Vzpoura bílého muže" a extrémní rasismus

Hlasatelé myšlenek typu "vzpoura bílého muže" k příležitosti zvolení D. Trumpa za prezidenta USA, případně při jiných podobných situacích, se v nás pokoušejí vyvolat pocit viny.

Pocit viny za to, že jsem bílý muž, v produktivním věku, pracující a snažící se uživit vlastními silami sebe a své blízké. Tuto zvrácenou optiku zásadně odmítám a vyhlašuji, že rozhodně žádnou vinu nenesu! Naopak, většinu z vyjmenovaných vlastností považuji za jasnou přednost ve srovnání s tím, co páchají různí vyžírkové a sociální inženýři. Pobíhají mezi námi apologeti nového světového řádu, kteří si vzali do hlavy, že bílý pracující muž musí sklonit hlavu a nechat se zotročit. Jako například Vladimír Dlouhý ve svém článku, který šíří jako mor všude, kde se dá a ve kterém tvrdí, že za blahobyt bílého muže mohou jelity jako je on sám.

Omyl, omyl, polopravdy a lži. Za blahobyt bílého muže může převážně bílý muž - a to nikoliv díky jelitám, mezi které by se rád počítal i Vladimír Dlouhý, ale naopak navzdory jim. Protože bílý muž je především pracovitý. Až přestane být pracovitý, upadne do bídy a bude podmaněn jinými muži.

Neomarxisté, nebo také multikulturalisté, známí též jako sluníčkáři, se už dostávají na hranici extrémního rasismu. Dehonestují bílého muže na základě nedůvodného předsudku, na základě vykonstruovaných vin. Nejtragičtější na celé věci je, že za touto dehonestací stojí převážně jiní bílí muži. Člověk, který uráží a nenávidí kulturu, ze které vzešel, je buďto psychicky labilní, v horším případě psychicky nemocný, a v tom nejhorším případě má zlé úmysly. Prvnímu lze vypomoci vhodným asimilačním programem. Druhému lze vypomoci odborným lékařským dohledem, třetímu už jen odborným vězeňským dohledem.

Nebojme se mít dost jelit, které se nás pokouší oblbnout a zotročit. Bílý muž má totiž dostatek informací k tomu, aby se mohl správně rozhodnout - v rozporu s tím, co se nám pokouší nalhat Vladimír Dlouhý. Jelita se nás pokouší zavést do multikulturní války, protože v takových podmínkách se snáze zotročuje. Připomeňme si proto jeden článek Listiny základních práv a svobod, který stále platí a dbejme, aby platil i v budoucnu:

Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

- Lidi bděte, neblbněte! -

Autor: Zbyšek Hlinka | pondělí 14.11.2016 22:57 | karma článku: 42,15 | přečteno: 1947x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69